Лайм

Любителі кіно дізналися про нову роль Хоакіна Фенікса, і в мережі розгорілися суперечки - вся справа в коренях актора

Рідлі Скотт зніме фільм про Наполеона Бонапарта

Актор і екоактивісти Хоакін Фенікс зіграє Наполеона Бонапарта в новій картині Рідлі Скотта Kitbag ("Солдатська сумка / рюкзак"). Поки лише відомо, що сценарій фільму напише Девід Скарпа, який вже працював зі Скоттом над трилером "Всі гроші світу".

Шанувальники 45-річного Фенікса впевнені: кращого актора на роль імператора Франції годі й шукати. Що правда, з цим згодні далеко не всі, в зв'язку з чим в мережі виникли дискусії. Противники Фенікса в цьому проекті вважають, що таку історичну постать повинен зіграти виключно французький актор.

Хоакін Фенікс Фото: Instagram / Joaquin Phoenix

Як пише Deadline, назва фільму походить від приказки "У ранці кожного солдата лежить жезл маршала". Згідно з попередніми планами, сюжет картини розкриє стрімке сходження Наполеона до посади через призму стосунків з жінками - другою дружиною і коханням всього його життя Жозефіною. Звичайно ж, не обійдеться без сцен масштабних битв і стратегічних маневрів полководця.

Але як тільки новина поширилася мережею, в Twitter виникли дискусії. Люди зізналися, що з нетерпінням чекають прем'єри, але вважають, що на роль завойовника Скотту варто було взяти француза.

"Їм потрібен справжній француз, а не якийсь там голлівудський актор, - зазначили в одному з коментарів. - Ну смішно ж. Так багато талантів знову втрачено через культурні упередження".

У відповідь на це противникам Фенікса нагадали, що єврейські та іспано-ірландські коріння актора ніяк не завадили йому в 2000-х добре зіграти римського імператора Коммода у фільмі Рідлі Скотта "Гладіатор".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024