Лайм

Пара зіграла весілля з 10 тисячами гостей, не порушивши правил соціального дистанціювання

Гості привітали молодят, не виходячи з машин

У 2020 році більшості молодят довелося відмовитися від великих весіль в зв'язку з Covid-19, але одній парі з Малайзії вдалося обійти обмеження і зібрати на своєму святі 10 тисяч чоловік.

Наречений Тенгку Мухаммед Хафіз і наречена Оушен Алаг сиділи біля великої урядової будівлі в Путраджайя, а гості повільно проїжджали повз на своїх машинах. Вікна автомобілів залишалися закритими, але кожен з гостей заздалегідь отримав упаковану їжу, якою зміг поласувати в довгій весільнйі пробці, пише BBC.

Фото: instagram.com/oceanealagia

Весілля виявилася такою грандіозною не випадково, адже наречений - син впливового малайського політика і колишнього члена кабінету міністрів Тенгку Аднана, який в той же день відзначав свій день народження. "Мені повідомили, що з сьогоднішнього ранку тут більше 10 000 автомобілів. Для мене і моєї родини це велика честь. Спасибі всім за розуміння і дотримання всіх правил [дистанціювання]", - написав у Facebook гордий батько.

Примітно, що наступного дня після святкування батько нареченого був визнаний винним в корупційній схемі на 500 тис. доларів, засуджений до штрафу і 12 місяців тюремного ув'язнення.

  • Конкурс весільної фотографії показав переможців 2020 року, і ось найкращі знімки закоханих з усього світу. Навіть в цей непростий рік люди знаходили приводи для радості й оптимізму.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації