Лайм

Зірковий бебі-бум: для кого із знаменитостей 2020-й запам'ятається дитячим сміхом, а не пандемією

Хтось став мамою або татом вперше, а хтось поповнив ряди багатодітних батьків

2020-й рік видався непростим - пандемія коронавірусу стала серйозним випробуванням для людей з усього світу. Але все-таки були події, які принесли радість багатьом родинам - народження малюків. Адже, коли в оселі лунає дитячий сміх, то всі проблеми відходять на другий план.

Справжній бебі-бум трапився і у знаменитостей: світові та українські селебріті повідомляли про поповнення чи не щотижня, а шанувальники щиро раділи за своїх кумирів. Кого ж ощасливив цей рік і подарував довгоочікуваних діток - читайте в матеріалі theLime.

Ешлі Грем

На початку року на одного чоловіка стало більше в сім'ї Ешлі Грем. 33-річна модель plus-size народила сина 18 січня і відразу поділилася новиною зі своїми дописувачами. Для знаменитості та її чоловіка, фотографа Джастіна Ервіна, дитина стала первістком. Малюка Ісаака Менелика пишнотіла красуня народжувала вдома, разом з чоловіком та акушеркою. Пологи тривали 6 годин, але все пройшло без ускладнень.

Ешлі Грем з чоловіком та сином Фото: instagram.com/ashleygraham

Мілла Йовович

Зірка "5 елементу" тепер уже виховує трьох доньок. Ще одну дівчинку, Ошин, Йовович народила 2 лютого. Ховати її від шанувальників вона не стала і вже наступного дня показала її фото в Instagram. На милій фотографії знайшлося місце не тільки для новонародженої крихітки, але й для старшеньких дітей актриси, Евер та Дешілл, і для чоловіка, режисера Пола Андерсона.

Мілла Йовович з молодшою дочкою Фото: instagram.com/millajovovich

Ілон Маск

2020 запам'ятається Ілону Маску не тільки запуском ракети в космос, але й народженням сина. Шостого спадкоємця 49-річному мільярдерові народила співачка Граймс. Батьки дали малюкові дивне ім'я - офіційно дитину звуть X AE A-XII Маск. Але, схоже, що близькі називатимуть хлопчину просто Х (Екс).

Ілон Маск з новонародженим сином Фото: instagram.com/elonrmuskk

Руперт Грінт

Поповнення відбулося і в сім'ї Руперта Грінта, який зіграв Рона Візлі в серії фільмів про Гаррі Поттера. Кохана актора Джорджія Грум народила дочку на початку травня. Грінт та Грум зустрічалися протягом майже десяти років, а в 2019 році вони підігріли чутки про весілля, коли Джорджія стала носити каблучку на пальці. Про майбутнє поповнення пара також не поспішала розповідати, поки вагітну акторку не піймає на вулиці папараці.

Руперт Грінт з дочкою Фото: instagram.com/rupertgrint

ONUKA та Євген Філатов

Ще в минулому році ONUKA (Ната Жижченко) була переконаною чайлдфрі і заявляла, що не створена для материнства, але доля внесла свої корективи і подарувала співачці дитину - сина Сашу. Малюк з'явився на світ 14 травня і став для артистки та її чоловіка Євгена Філатова (The Maneken) первістком. Новина про поповнення в родині музикантів стала повною несподіванкою для фанатів пари, оскільки про вагітність співачки ніхто навіть не підозрював. Цей період збігся з жорстким локдауном, коли не було концертів та світських виходів, тому Наті вдалося приховати свій особливий стан.

Ната Жижченко з сином Фото: instagram.com/onukaofficial

Джамала

19 червня - щасливий день для Джамали та її чоловіка Бекіра, адже вони вдруге стали батьками. У пари народився ще один син, якого вони назвали Селім-Гірай. Цікаво, що малюк з'явився на світ рівно в строк - в ту ж дату, яку прогнозували лікарі. Співачка навіть жартівливо називає синочка "найпунктуальнішим малюком". У сім'ї співачки також підростає ще один хлопчик - дворічний Емір-Рахман.

Джамала з чоловіком та синами Фото: instagram.com/jamalajaaa

Alyosha та Тарас Тополя

Зіркове подружжя у 2020 році обзавелися статусом багатодітної сім'ї - 15 серпня співачка народила довгоочікувану доньку. Появі на світ нового члена сім'ї радіють не тільки батьки, а й старші брати - 7-річний Роман та 4-річний Марк. Маленька принцеса, яку назвали Марією, дуже схожа на свого знаменитого тата: темне волосся, карі очі та ямочка на підборідді.

Тарас Тополя та Alyosha з новонародженою дочкою Фото: instagram.com/alyoshasinger

Кеті Перрі

Американська співачка Кеті Перрі вперше стала мамою в кінці серпня - зірка народила дочку від актора Орландо Блума. Дівчинку назвали Дейзі Давши Блум. Наразі 36-річна виконавиця пізнає всі принади материнства і освоює нову для себе роль - матері. Для співачки малятко стало першою дитиною, а ось актор став батьком вдруге. З колишньою дружиною Мірандою Керр він виховує 9-річного сина Флінна.

Новонароджена дочка Кеті Перрі та Орландо Блума Фото: instagram.com/katyperry

Світлана Тарабарова

Українська співачка TARABAROVA (Світлана Тарабарова) в цьому році стала мамою вдруге. Виконавиця хіта "Світло в тобі" подарувала чоловікові, продюсеру Олексію Бондарю, дочку. Маля народилося 23 вересня в одному з приватних пологових будинків столиці.

Світлана та Олексій узаконили свої стосунки в 2016 році, а через два роки на світ з'явився їхній первісток - син Іван. Подружжя довго не показували публіці обличчя малюка, а в минулому році батьки вирішили, що прийшов час познайомити шанувальників з їхнім сином. Хлопчик знявся в кліпі співачки, після чого став часто з'являтися в соцмережах своєї зіркової матусі. Після народження сина співачка мріяла про дочку, тому дуже зраділа, коли дізналася, що у них з чоловіком народилася дівчинка.

Світлана Тарабарова з сім'єю Фото: instagram.com/tarabarova

Джіджі Хадід

У вересні вперше стала мамою одна з найпопулярніших супермоделей світу Джіджі Хадід. Батьком первістка 25-річної красуні став музикант Зейн Малік. Про народження дочки зіркові батьки відразу розповіли в соцмережах, опублікувавши чорно-біле фото крихітних дитячих пальців, які ледь видно у великій татуйованій руці батька.

Джіджі Хадід з дочкою Фото: instagram.com/gigihadid

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші