Лайм

Бодіпозитивна Брітні Спірс приміряла обтягуючий комбінезон та закликала радіти життю: відео

Співачка влаштувала домашній показ мод, просочений нафталіном

Брітні Спірс знайшла у своєму гардеробі "костюм кішки" та вирішила його приміряти. 39-річна співачка з'явилася перед шанувальниками у прозорому комбінезоні з анімалістичним принтом, який облягає її форми, щільно прилягаючи до тіла.

Свій сексуальний образ знаменитість показала у короткому ролику, який був схожий на домашній показ мод. Брітні дефілювала у нарядах з 90-х, а також закликала фанів радіти життю.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Britney Spears (@britneyspears)


"Я знайшла свій костюм кішки. Не пощастило знайти мою маску, але принаймні я знайшла своє тіло! Залишайтеся радісними, друзі мої, і робіть те, що робить вас щасливими", - написала артистка.

Всього за кілька годин публікація зібрала майже 800 тисяч лайків і масу позитивних відгуків. Дописувачі дякують зірці за позитив та пишуть, що відео вийшло дуже милим.

"Це насправді так мило", "Ти виглядаєш такою щасливою", Щось трапилося, ви виглядаєте дуже щасливою", "Я поняття не маю, що відбувається, але я хочу цей комбінезон", "Ідеальний комбінезон, надихаючий наряд тижня", - пишуть коментатори під постом.

А інші фоловерів впевнені, що цей ролик розмістила не сама співачка. Шанувальники Брітні Спірс відозрюють, що опікуни не дозволяють їй самостійно вести Instagram.

  • Раніше колишній візажист співачки Біллі Брасфілд підлив масло у вогонь побоювань фанів. Чоловік стверджує, що листувався з Брітні, і вона підтвердила, що не контролює свій обліковий запис.
  • Нагадаємо, що Брітні Спірс потрапила під опіку батька після госпіталізації у психіатричну клініку у 2007 році. У новому інтерв'ю режисер фільму Framing Britney Spears розповіла, що її опікують як хвору Альцгеймером.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято