Лайм

Юля з "Холостяка" розповіла про свій стан після уходу з шоу: Шок та порожнеча всередині

Учасниця покинула проект у 9 випуску

За крок до знайомства з батьками учасниць шоу "Холостяк-11" покинула Юля "Зайка". Для дівчини рішення Михайла стало справжнім шоком, адже між ними відразу виникли почуття, однак вона, на відміну від героя, не змогла їх появити. Після уходу з проекту учасниця відчуває всередині себе порожнечу та душевний біль.

Про це дівчина написала в своєму Instagram. Юлія зізналася, що на проекті вона закохалася у Холостяка, але як про це йому сказати вона не знала.

Юлія "Зайка" Бельченко Фото: instagram.com/julz_seven

"Де вчать проявляти кохання до дорогої людини? Ми закінчуємо школи і університети, отримуючи знання, але найнеобхіднішого там не дають, не розповідають. Я не холодна та беземоційна, я просто не вмію проявляти свої почуття", - написала учасниця.

Юлія додала, що їй було важко змагатися з іншими учасницями, але вона не опускала рук і боролася за Мішу до останнього: "Я не знаю, як боротися за серце чоловіка в компанії інших дівчат. Я намагалася, як могла, поки були сили. Не вийшло, відпустив...".

Дівчина не приховує, що їй було боляче покидати "Холостяк" і як тільки вона сіла в машину, все емоції відключилися і настала порожнеча.

"Я перестала відчувати що небудь. Навіть сліз більше не було. Просто шок і порожнеча всередині ... Раніше, я не знала, що порожнеча страшніше рани ..", - зізналася Юля.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Юлія Бельченко | Холостяк 11 (@julz_seven)

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Мене дістало: Марія Яремчук підтвердила, що стала мамою і звернулася до журналістів

Марія Яремчук вперше прокоментувала народження дитини та відреагувала на чутки, що батьком її сина є Олександр Пономарьов

Старша за всіх наших дітей: Тімур Мірошниченко розповів про доньку, яку вони вдочерили

Тімур Мірошниченко розповів про усиновлення дівчинки Ангеліни і як сестру прийняли інші діти

Уламки впали біля нас: дружина Анатолія Анатоліча показала наслідки російської атаки на Київ

Український телеведучий Анатолій Анатоліч з дружиною і маленьким сином, а також Фагот з ТНМК ледь не постраждали від ракетної атаки росіян 30 червня