Лайм

Любитель фастфуду не знайшов у замовленні соус і пригрозив підірвати McDonald's - важкий день закінчився в поліції

За дзвінок до ресторану довелося пояснитися поліції

Житель американського штату Айова Роберт Гольвітцер зробив замовлення у McDonald's, та не знайшов у ньому улюблений соус до курячих нагетсів. Чоловік так засмутився, що одразу ж перетелефонував до закладу та пригрозив підірвати його.

Як пише New York Post з посиланням на місцевий телеканал WHP 13 та поліцію, 42-річний американець також пообіцяв перед терактом побити співробітників ресторану, в зв'язку чим вони звернулися до поліції.

Фото: Pixabay

Правоохоронці вийшли на зв'язок з незадоволеним клієнтом, і той підтвердив слова працівників McDonald's - він дійсно погрожував їм, адже залишився без улюбленого соусу. У цій ситуації він вирішив, що вибух у будівлі стане кращим уроком для неуважних співробітників.

Важкий день американця закінчився у місцевому відділку поліції, де він знову зізнався у скоєному. У підсумку чоловіка звинуватили у неправдивому повідомленні про загрозу вибуху, а через деякий час випустили з-під варти під заставу.

  • Раніше ми розповідали про те, як жінка розпакувала їжу з McDonald's, яку зберігала недоторканою 17 років. Її вигляд сьогодні викликає багато питань, адже бургер і картопля з ресторану практично не змінилися.
  • Дивіться також на theLime, як чоловік і дружина перетворили будинок на храм шанувальників McDonald's - один тільки вітраж з клоуном здатний лікувати гикавку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці

Тримаємо Часік: військовослужбовець Олег Сенцов поділився подробицями з фронту та показав фото

Олег Сенцов показав нове фото з фронту та повідомив, що наразі разом з побратимами захищає місто Часів Яр у Донецькій області