Лайм

Брітні Спірс заявила, що її життя змінюється - співачка вперше отримала iPad

39-річна поп-зірка не могла стримати емоцій

Брітні Спірс, яка намагається звільнитися від опіки батька, нарешті почала відчувати свободу та користуватися речами, доступ до яких раніше був обмежений. Співачка отримала свій перший в житті iPad, і відразу поділилася своєю радістю з дописувачами.

39-річна знаменитість опублікувала в Instagram емоційний ролик, в якому заявила, що її життя змінюється. Брітні зізнається, що у її дітей вже був планшет від Apple, а вона свій перший гаджет отримала тільки зараз.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Britney Spears (@britneyspears)

"Це грандіозний день! У мене завжди був маленький телефон, але тепер iPad в моїх руках, і я відчуваю, що моє життя змінюється. Я так схвильована!", - емоційно вигукнула Спірс.

Нагадаємо, що Брітні Спірс намагається позбутися від опікунства, під яким знаходиться з 2008 року після психічного зриву. Фінанси, лікування та особисте життя зірки протягом 13 років контролює її батько Джеймі Спірс.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа