Лайм

Солістка гурту Kazka показала вражаючу розтяжку: "Танці з зірками", я вже йду

Олександра Зарицька вийде на паркет вже за тиждень

Олександра Зарицька, яка візьме участь в новому сезоні "Танців з зірками", щосили готується до виходу на паркет. Солістка гурту Kazka багато тренується перед ефіром і, судячи з усього, вже готова дивувати.

Співачка опублікувала в Instagram фотографію, на якій демонструє вражаючу розтяжку. Вокалістка в ефектній червоній сукні позує на балконі, піднявши одну ногу на перила. "Танці з зірками", готуйтеся, бо я вже йду", - написала Зарицька.

Фото: instagram.com/kazka.band

Фоловери були вражені такими здібностями співачки. Багато хто написав, що Олександра вже готова до виходу на танцпол. "Ну все, крихітко! Ти готова до виходу на паркет", "Ось це розтяжка", "Саша, бомба", "Нічого собі розтяжка", "Вау! З нетерпінням чекаємо Танці з зірками", - пишуть коментатори.

З ким Зарицька вийде на паркет, поки не розголошується. Відомо, що спочатку Олександру поставили в пару з одним партнером, але після кількох репетицій співачка попросила заміну. Як розповіла артистка в недавньому інтерв'ю, перший танцюрист не вірив в її сили.

  • Тим часом телеканал "1+1" оголосив ім'я останнього учасника нового сезону шоу "Танці з зірками". Всього в проекті візьмуть участь 14 знаменитостей. Прем'єра - 5 вересня.
  • Раніше автори шоу "Танці з зірками" назвали повний суддівський склад нового сезону. До танцюриста Макса Чмерковського приєднаються вже добре знайомі глядачеві знаменитості.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де дивитися перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступатиме Україна

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії