Лайм

Пара з гурту The Hardkiss вперше показала фото свого весілля: 10 років нашій сім'ї

Юлія Саніна і Вал Бебко святкують річницю шлюбу

4 вересня річницю весілля святкує одна з найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу - Юлія Саніна та Валерій (Вал) Бебко з гурту The Hardkiss. З нагоди важливої дати зіркова рок-сім'я згадала, яким був цей день 10 років тому.

Вал опублікував серію весільних фотографій, яких до цього ніхто не бачив, а Юлія репостнула публікацію в свої "сторіз". "10 років нашій сім'ї. Юлька, кохаю тебе to the moon and back", - підписав архівні кадри Бебко.

Фото: instagram.com/val_bebko

Саніна і Бебко познайомилися у 2009 році, коли Юлії було 18 років, а Валерію - 24. Юна дівчина одразу сподобалася досвідченому хлопцеві, він знайшов в ній ті якості, яких не міг відшукати в інших, - щирість, чистоту та наївність. А Юля відчула, що перед нею - її людина.

Фото: instagram.com/val_bebko

"Я одразу зрозуміла, що Вал - такий один на мільйон, і другу таку людину я навряд чи зустріну, - згадувала Саніна в інтерв'ю Viva! - Коли повернулася додому, не роззуваючись, прямо в пуховику завалилася на диван і розплакалася. Мама злякалася, а я ридала і голосила: "Я зустріла такого хлопця, такого хлопця!" Він не був схожий ні на кого з моїх знайомих, і я з нетерпінням чекала нової зустрічі".

Фото: instagram.com/val_bebko

Через півроку з дня знайомства Вал зробив коханій пропозицію, і через півтора року вони одружилися. Для пари було важливо обвінчатися в церкві, а штамп в паспорті був всього формальністю, оскільки без нього не проводять таїнство.

Фото: instagram.com/val_bebko

Фото: instagram.com/val_bebko

І сьогодні, в 10-ту річницю, пара все так же щаслива і згадує цей день з особливим трепетом.

"10 років тому ми стояли з тобою на вінчанні в церкві і зовсім не уявляли, яка подорож нас чекає. 10 років тому ми чекали благословення з небес і сподівалися, що це допоможе нам зберегти один одного в світі, де все стало таким швидкоплинним. Я дуже тебе кохаю! І нам вистачить мудрості і сил зберегти це ще надовго", - написала Юлія в своєму Instagram.

Фото: instagram.com/val_bebko

Фото: instagram.com/val_bebko

Фото: instagram.com/val_bebko

Фото: instagram.com/val_bebko

Фото: instagram.com/val_bebko

  • Раніше Юлія Саніна розповіла, що за весь час перебування в шлюбі вони переживали не тільки радісні моменти, а й пройшли складний період, який ледь не призвів до розлучення. За словами співачки, це сталося через рік-два після народження їхнього первістка.
  • Дивіться також на theLime кліп гурту The Hardkiss на трек "Все було так". У ролику показана красива історія кохання фронтвумен Юлії Саніної та чоловіка співачки, креативного продюсера та гітариста колективу Вала Бебко.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця