Лайм

Невідомий запис Джона Леннона виставлять на аукціон за кругленьку суму

Унікальна плівка піде з молотка 28 вересня

Аудіозапис 1970 року, на якому Джон Леннон дає інтерв'ю під час візиту до Данії та співає невидану раніше пісню, піде з молотка в Копенгагені. Оціночна вартість касети - від $32 до $47 тисяч.

Аукціоніст Алекса Брун Расмуссен наголошує, що плівка унікальна, оскільки являє собою розмову музиканта в неформальній обстановці. "Це сталося після прес-конференції з чотирма школярами та декількома журналістами, і Джон Леннон зіграв для них кілька пісень", - сказала вона виданню AFP.

Джон Леннон Фото: Getty Images

Працівниця аукціонного дому Bruun Rasmussen також зазначила, що пісня Radio Peace ніколи не була опублікована. До 33-хвилинного запису додаються фотографії із зустрічі. Щоб прослухати архівний запис, знадобиться "старомодний касетний плеєр".

У той час Джон Леннон разом з дружиною Йоко Оно приїхали до Данії, щоб провести час з Кеко Воно Кокс - дочкою художниці від шлюбу з продюсером Ентоні Коксом. Дівчинка на той момент жила зі своїм батьком в північній Ютландії.

Йоко Оно та Джон Леннон Фото: Getty Images

Пара пробула в Данії близько місяця, причому перші тижні - інкогніто. Але коли преса дізналася про візит музиканта, була організована офіційна прес-конференція.

  • Капелюх, який належав Наполеону Бонапарту, продадуть на аукціоні за значну суму. Оціночна вартість головного убору зі слідами ДНК імператора - близько $200 тисяч.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Актор Михайло Кукуюк чесно відповів, що робитиме у разі отримання ще однієї повістки

Михайло Кукуюк не зміг долучитися до військової служби через проблеми зі здоров'ям - що робитиме актор, якщо отримає ще одну повістку

Ми чекали на тебе все життя: 37-річна Іванна Онуфрійчук вперше стала мамою

Іванна Онуфрійчук народила сина у 37 років - ведуча показала малюка та себе у пологовому будинку - що відомо про її особисте життя

У Львові попрощалися з актором Богданом Козаком, який помер на 84-му році життя: фото

Богдан Козак помер 28 травня на 84-му році життя - прощання з актором відбулося в його рідному театрі у Львові - фото