Лайм

Вагітна наречена Романа Сасанчина поскаржилася на проблеми зі здоров'ям: Не витримую вже

Первісток пари має народиться в грудні

19-річний переможець вокальних шоу "Голос. Діти" і "Голос країни-10" Роман Сасанчин та його 23-річна наречена Іванна готуються стати батьками. Дівчина перебуває на останньому триместрі вагітності, і кожен день відчуває нестерпний біль в спині.

Про це майбутня мама розповіла в Instagram Stories. "Я просто не витримую вже. Мені нічого не допомагає. У мене так спина болить, що це просто пекло. Я не можу ходити, лежати, сидіти. З кожним днем біль тільки збільшується", - сказала Іванна зі сльозами на очах.

Фото: instagram.com/annavi_i

Дівчина зазначила, що у неї ніколи раніше не було проблем зі спиною, а зараз їй хочеться "вирвати хребет і викинути його". "Просто хочу плакати від болю", - додала кохана юного співака.

Роман та Іванна почали зустрічатися минулого року, і вже за короткий час хлопець запросив дівчину до Києва. Пара почала разом жити в квартирі, яку співакові вручили в якості призу на дорослому "Голосі країни", і поступово робити там ремонт. Однак, дізнавшись про вагітність, закохані переїхали у Тернопільську область. Повернутися до столиці пара планує після закінчення ремонту.

Фото: instagram.com/annavi_i

  • Раніше закохані розсекретили стать дитини. Майбутні батьки опублікувала миле відео, на якому тримають в руках кульку-сюрприз, наповнену конфетті певного кольору.
  • В кінці травня Роман Сасанчин зробив коханій пропозицію. Вручити каблучку обраниці співак задумав романтично, але все пішло не за планом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також