Лайм

В Австралії шукають добровольців для реальної "Гри в кальмара". На кону - "купа грошей"

Звичайно, мова не йде про ігри на виживання

Австралійські шанувальники серіалу "Гра в кальмара" отримають можливість зіграти в неї по-справжньому. Як пише Lad Bible, після успіху південнокорейського проекту, місцева компанія організувала свого роду "конкурс", який отримав назву Squid Gamez (походить від оригінальної назви серіалу - Squid Game) та пройде вже наступного року.

На даному етапі творці Squid Gamez шукають дві тисячі добровольців. Всі вони позмагаються між собою у чотирьох раундах гри - по 500 чоловік у кожному. Для участі у заході потрібно просто подати заявку в своєму місті, після чого доброволець отримає візитівку із запрошенням поборотися за "купу грошей". Конкретна сума призу наразі невідома.

Постер серіалу "Гра в кальмара" Фото: Netflix

За основу "конкурсу" взяли ігри, показані у серіалі. Звісно, мова не йде про ігри на виживання, що стало родзинкою "Гри в кальмара", але тих, хто програв, також будуть "усувати" - видаляти з числа гравців без можливості взяти реванш.

Крім грошового призу, який "кардинально змінить життя переможця", як обіцяють організатори, кращий гравець отримає можливість вирушити додому в лімузині з компанією приятелів.

Попередньо творці Squid Gamez очікують натовпи охочих, адже рейтинги серіалу говорять самі за себе. До того ж в даному випадку шанувальники "Гри в кальмара" можуть відчути себе героями цієї історії без ризику померти просто на ігровому полі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії