Лайм

Дружина Алека Болдвіна вперше прокоментувала загибель операторки на зйомках: Моє серце з Галиною

Хіларія висловилася у соціальній мережі

Хіларія Болдвін вперше прокоментувала нещасний випадок на знімальному майданчику, внаслідок якого загинула операторка Галина Хатчінс. Дружина Алека Болдвіна зізналася, що перебуває у шоковому стані через те, що її чоловік випадково застрелив людину.

"Моє серце з Галиною, з її чоловіком, сином. З їхньою родиною та близькими. І з моїм Алеком. У мене просто немає слів. Неможливо описати шок і біль у серці від цієї трагічної випадковості. Серце розбите. Така втрата", - написала дружина актора у своєму Instagram.

Алек та Хіларія Болдуїн Фото: instagram.com/hilariabaldwin

Нагадаємо, інцидент стався в американському місті Санта-Фе на зйомках фільму "Іржа". Під час зйомок однієї зі сцен Алек Болдвін мав стріляти холостими патронами, але замість них реквізитну зброю зарядили бойовими. В результаті оператор-постановник Галина Хатчінс, уродженка України, зазнала смертельного поранення.

Алек Болдвін заявив, що співпрацює зі слідством та перебуває у постійному контакті із сім'єю загиблої Галини Хатчінс.

"Я співпрацюю з поліцейськими, щоб з'ясувати, як сталася ця трагедія, - написав актор у своєму Twitter. - Я підтримую зв'язок з її чоловіком, пропонуючи допомогу йому та його родині".

  • Після інциденту з Алеком Болдвіном у США заснували стипендіальний фонд імені загиблої Галини Хатчінс. Стипендія фінансуватиме навчання жінок-кінооператорів.
  • Новини з Санта-Фе нагадали схожий інцидент на знімальному майданчику картини "Ворон" у березні 1993 року - саме так, від випадкового вогнепального поранення загинув молодий актор Брендон Лі, син майстра східних єдиноборств Брюса Лі. Згадуємо, як це було.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Незалежна у найпрекраснішому сенсі: Дженніфер Еністон привітала Кортні Кокс із 60-річчям

Американській акторці Кортні Кокс виповнилося 60 років. Її колега та подруга Дженніфер Еністон привітала з днем народження та розмістила спільні фото.

Любимо тебе: Кейт Міддлтон зворушливо привітала принца Вільяма з Днем батька

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон в День батька оприлюднила красивий кадр та привітала принца Вільяма зі святом. На фото принц обіймає своїх дітей.

Українські зірки в День батька показали затишні світлини з рідними людьми

В День батька українські знаменитості поділилися милими кадрами з рідними людьми. Зірки подякували татам, чоловікам за увагу, надійність та любов.