Лайм

"Міс Україна-2021" Олександра Яремчук показала, в якому кольорі потрібно зустрічати Новий рік-2022

Вибирайте сині відтінки

У новорічну ніч кожна дівчина хоче виглядати бездоганно та догодити символу 2022 року. Водяний Тигр точно не оцінить кислотні, червоні та фіолетові відтінки, а ось синій припаде йому до смаку. "Правильний" колір підказала Олександра Яремчук – переможниця національного конкурсу краси "Міс Україна-2021".

Варіант святкового образу дівчина продемонструвала у своєму Instagram. На знімку представниця України на "Міс світу" позує у сукні кольору електрик, яка, крім відтінку, має ще одну перевагу. Верх виробу усипаний сяючими стразами, тому до такого наряду не потрібно підбирати додаткові аксесуари.

Фото: instagram.com/yaremchuuk

"Новий рік 2022 потрібно зустрічати у правильному кольорі, рік має бути стриманим та благородним. Синій колір ідеально підходить для святкування", - написала 22-річна Олександра.

Яремчук отримала корону "Міс Україна" у жовтні цього року. Перемога у національному конкурсі дала можливість Олександрі представити Україну на головному міжнародному конкурсі краси "Міс світу". Він мав відбутися у грудні 2021-го, проте захід скасували через спалах Covid-19 серед учасниць. Найкрасивішу дівчину світу оберуть та коронують вже у 2022 році, а саме – 16 березня.

Фото: instagram.com/yaremchuuk

  • Раніше переможниця конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт-2021" Анна Неплях повторила образ принцеси Діани. Дівчина показала фото біля новорічної ялинки.
  • Читайте також на theLime, яку зачіску зробити на Новий рік. Професійний стиліст Віта Пилипчук ексклюзивно назвала нам головні тренди та антитренди 2022 року.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме пройшов перший півфінал "Євробачення 2024": головні подробиці шоу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування

Після першого півфіналу до гранд-фіналу "Євробачення-2024" пройшли 10 країн-учасниць

alyona alyona і Jerry Heil виступили на "Євробаченні-2024" з потужним номером: відео

Як alyona alyona та Jerry Heil виступили у першому півфіналі "Євробачення-2024" - відео України