Лайм

Дружина Віктора Павлика привітала чоловіка-іменинника зворушливим відео

Сьогодні співакові виповнюється 56 років

31 грудня свій день народження святкує Віктор Павлик - народному артистові виповнюється 56 років. З самого ранку іменинник отримує привітання від рідних, шанувальників та колег, але найтепліше – від молодої дружини, з якою нещодавно пережив сімейну кризу.

Катерина Репяхова опублікувала в Instagram відео, переповнене спільними архівними кадрами. У ролику можна побачити і маленького сина пари Мішу, якому нещодавно виповнилося півроку.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Катя Павлік (Репяхова) (@repyahovakate)


"Коханий наш таточко, з днем народження! Ти найкращий для нас! Твоя сім'я", - привітала співака 27-річна дружина. До привітань приєдналися і фанати Павлика та написали багато теплих слів у коментарях.

Катерина Репяхова та Віктор Павлик одружилися у травні 2020 року і розповіли про це публічно лише за два тижні. Для артиста цей шлюб став четвертим, а його концертний директор під вінець пішла вперше.

У червні 2021-го подружжя стало батьками хлопчика Михайла, який став для співака вже четвертою дитиною. Від попередніх шлюбів у Павлика також є син і дочка, ще один син музиканта помер від онкології влітку минулого року.

  • Раніше Катерина Репяхова показала кадри милої фотосесії із сином Мишком. Хлопчику виповнилося півроку, і він стає все більше схожим на свого знаменитого батька.
  • Віктор Павлик познайомив свою 81-річну маму з молодшим онуком і показав зустріч на зворушливому фото.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про співака Baby Lasagna з Хорватії, якому прогнозують перемогу на "Євробаченні-2024"

Baby Lasagna претендує на перемогу у Євробаченні-2024 за прогнозами букмекерів - що відомо про артиста та його конкурсну пісню

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Найособливіший секрет: Ірина Федишин натякнула на третю вагітність у новому кліпі

Ірина Федишин втретє вагітна - співачка розсекретила свою вагітність у новому кліпі та показалася разом з чоловіком - відео