Лайм

Ретривер допомагає своєму дитинчаті вивчити нову команду - тільки погляньте на цю милу сімейку

Такої взаємопідтримки у мережі ще не бачили

Тварини часто дивують своїх господарів новими талантами та добрими вчинками. Поки одне цуценя демонструє акторські уміння, інша собака у цей час допомагає своєму дитинчаті освоїти нову команду.

У мережі з'явився ролик, у якому золотистий ретривер разом із малюком розучує трюк. Собака сидить ззаду та показує, як треба давати лапу, коли про це попросить власник. "У цьому відео можна побачити, як ми дресируємо наше цуценя, яке виявилося сином золотистого ретривера. Це суміш золотистого ретривера та чорного лабрадора. Джаспер, золотистий ретривер, не міг дивитися на це спокійно і вирішив допомогти малюкові. Він сів прямо за ним, щоб показати, що потрібно робити! Для довідки: вони обидва отримали від нас багато смаколиків", - написав автор ролика.

Фото: Youtube

Користувачі позитивно відреагували на побачене. Хтось пише, що ця сімейка виглядає дуже милою та доброю. А когось у цій історії схвилював той факт, що собаку-батька господарі обділили увагою.

"Пригостіть і собачку-батька! Він такий добрий і терплячий! І цуценя чарівне", "Собака старшого буквально пускає слину на смаколики", "Хороший спосіб почати 2022 рік, подивившись миле відео про цуценя і золотистого ретривера", "Це так чудово!", "Ця бідна велика собака виглядає розчарованою. Ти його розсердив, не даючи йому щось смачненьке", "Ми подбаємо про те, щоб ви подякували старшому!", "Вони просто чудові", "А як що щодо іншого собаки? Він хоче, щоб ви пограли і з ним теж", - висловилися користувачі в мережі із цього приводу.

  • Раніше папуги потоваришували з котом і прийшли до нього подрімати. Користувачі були вражені тим, що побачили. Вони пишуть, що вперше спостерігають, щоб кішка та птахи знаходилися так близько одне з одним.
  • Також мейн-кун Кефір став зіркою мережі завдяки величезним розмірам. Не виключено, що це не остаточна вага кота, і він може ще трохи підрости.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підпишіться на канал theLime і дізнайтеся більше про них.

Новини партнерів

Читайте також

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр