Лайм

Дружина Володимира Остапчука захворіла на грип і розповіла про симптоми

Дівчина подякувала своїм підписникам за підтримку

Дружина Володимира Остапчука Христина захворіла на грип А. Це стало відомо після того, як вона здала всі необхідні аналізи. Також дружина українського телеведучого зробила два експрес-тести на коронавірус, які показали негативний результат.

Детальніше про стан свого здоров'я дівчина розповіла у Instagram-stories. "Такого я ще не бачила... Коли п'єш жарознижувальне в хорошій дозі, а температура зростає. Стан поганий: дуже болить тіло, озноб переходить у жар... Коротше, жах", - поділилася вона.

Фото: instagram.com/kristygor

Фото: instagram.com/kristygor

Пізніше Христина Горняк опублікувала нові stories, у яких зазначила, що краще їй не стає. "Рентген показав знаки бронхіту. Кашляти дуже боляче. Вова пішов за свічками, тому що такого я ще не бачила... Після жарознижувальних препаратів температура стає тільки більшою", - написала вона.

Фото: instagram.com/kristygor

Дівчина також сказала, що спочатку подумала, що "просто надихалася холодним повітрям", але невдовзі зрозуміла, що це не так. Першого ж дня з'явилися такі симптоми: кашель, температура, ломота в тілі. До вечора другого дня самопочуття лише погіршилося. "Сил зовсім немає, давно не пам'ятаю себе такою знесиленою. Вмитися і приготувати собі чай - ціле випробування. Грип, відступай! Я тебе по-доброму прошу!".

Фото: instagram.com/kristygor

Фото: instagram.com/kristygor

Фото: instagram.com/kristygor

Нагадаємо, Володимир Остапчук одружився з Христиною Горняк у жовтні 2020 року. Для нього це вже другий шлюб. Від першого шлюбу з Оленою Войченко ведучий має двох дітей: доньку Емілію (2013 р.) та сина Евана-Олександра (2018 р).

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil