Лайм

Фотограф засняв у зимовому лісі дивовижну оптичну ілюзію – оленя з трьома головами

Знімок здивував користувачів мережі

Фотограф Ренатас Якайтіс прославився завдяки світлині, яка виглядає як кадр із наукової фантастики. На ній зображений триголовий олень з розлогими рогами, який дивиться в об'єктив із засніженої галявини. Цей кадр поповнив колекцію найкрасивіших оптичних ілюзій у мережі.

Дивовижний кадр – не Photoshop, а випадкова сцена, яку захопив чоловік. І хоча триголового оленя не існує, такі моменти у фотографії захоплюють уяву.

Фото: Renatas Jakaitis

Щоб зробити неймовірний знімок, необхідно опинитися у потрібному місці в потрібний час. Якайтіс ішов за оленями в лісах Литви і по дорозі зустрів цих тварин, які брели по засніженій стежці один за одним. Звук затвора камери змусив оленів повернути голови, і так з'явився цей дивовижний кадр.

"Я думаю, що затвор камери видав мене, тому що вони швидко підняли голови, коли я почав їх знімати, - сказав фотограф My Modern Met. - Мені пощастило, що вони всі одразу подивилися в камеру, перш ніж зникнути. Вони всі втекли, коли побачили мене! Мабуть, вони соромилися камери".

Після того як Якайтіс зробив знамениту фотографію, він продовжував фотографувати дику природу. Погляньте, які тварини в лісах йому траплялися з того часу, як він зустрів фантастичних оленів.

Фото: Renatas Jakaitis

Фото: Renatas Jakaitis

Фото: Renatas Jakaitis

  • Чоловік сприйняв рідкісне явище природи за примару в горах, і виглядає воно дійсно фантастично. Але Брокенський привид не має нічого спільного з містикою.
  • Фотограф зняв на пляжі волохату істоту і заплутав людей - спробуйте розібрати, що до чого на фото.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про співака Baby Lasagna з Хорватії, якому прогнозують перемогу на "Євробаченні-2024"

Baby Lasagna претендує на перемогу у Євробаченні-2024 за прогнозами букмекерів - що відомо про артиста та його конкурсну пісню

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Найособливіший секрет: Ірина Федишин натякнула на третю вагітність у новому кліпі

Ірина Федишин втретє вагітна - співачка розсекретила свою вагітність у новому кліпі та показалася разом з чоловіком - відео