Лайм

Вперше за всю пандемію: співачка MamaRika з чоловіком та 6-місячним сином захворіли на коронавірус

Знаменитість зізналася, що пережити пологи їй було набагато легше, ніж COVID-19

Українська співачка MamaRika (справжнє ім'я - Настя Кочетова) з чоловіком та маленькою дитиною захворіли на коронавірус. За словами артистки, спочатку стан був не найкращим, але зараз потроху стає легше.

Детальніше про симптоми знаменитість розповіла у себе в Instagram-stories: "Вперше за весь період пандемії ми захворіли на корону. Це прикро і боляче. Це триває вже досить давно, з п'ятниці. Дуже різко скосило. Нам було так фігово, але все минулося, дякувати Богу".

Фото: instagram.com/mamarika_official

MamaRika зізналася, що пережити пологи їй було набагато легше, ніж COVID-19: "Особисто для мене це було, напевно, найважче, що я переживала в житті. Я ніколи так погано себе не почувала. Пологи - просто дитячі забавки, порівняно з тим, що ми пережили. Ми ледь реально не склеїли ласти".

Фото: instagram.com/mamarika_official

Син Давид, якому вже виповнилося півроку, теж почувається добре. З усіх симптомів у нього був лише нежить. "Мене заспокоює те, що малюк пережив усе набагато легше, ніж ми. У нього був тільки нежить. Коротше, молодняк гідно пройшов весь цей двіж, це тільки ми старички посипалися", - зауважила молода мама.

Співачка додала, що завдяки малюку вони з чоловіком одужують набагато швидше. Нещодавно маленький Давид сказав своє перше "мама", від чого щасливі батьки не змогли стримати сліз.

"Такий вже дорослий, і такий розумний хлопчик у нас росте. Не секрет, що ми зараз валяємось з ковідом, і щоб підняти батькам бойовий дух, Давид учора зібрав усі сили в кулак і сказав своє перше "мама". Що ми відчули у цей момент? Ми плакали всі разом, і відразу пішли на поправку...", - сказала артистка.

Фото: instagram.com/mamarika_official

Нагадаємо, MamaRika та ведучий Сергій Середа одружилися у березні 2020 року. Весільна церемонія відбулася у Таїланді. У серпні 2021 року у пари народився первісток, ім'я якого вони не розкривали досить довго. Тільки на таїнстві хрещення батьки оголосили, що хлопчика звуть Давид.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

68-річна Кріс Дженнер повідомила, що у неї виявили онкологічне захворювання: відео

Кріс Дженнер розповіла, що у неї діагностували ракову пухлину - про це зірка повідомила у трейлері до 5 сезону Сімейство Кардаш'ян

Де дивитися другий півфінал "Євробачення-2024": які країни виступатимуть

Коли розпочинається другий півфінал "Євробачення-2024" і де дивитись трансляцію шоу онлайн в Україні

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців