Лайм

Анатолій Анатоліч різко прокоментував скандал із підрахунком голосів у Нацвідборі на "Євробачення-2022"

Зірка записав відеозвернення до фанатів

Анатолій Анатоліч висловив свою думку щодо скандалу з підрахунком голосів у Нацвідборі на "Євробачення-2022". Український телеведучий зазначив, що якби він вів конкурс, то такої б плутанини під час оголошення результатів точно не допустив би.

Детальніше про це знаменитість розповів у своєму блозі в Instagram. Він також уточнив, що має економічну освіту, спеціальність "Контроль та ревізія".

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

"Зараз, друзі, дозвольте прокоментувати результати "Євробачення", скандал із цифрами та стовпчиками. Я закінчив обліково-економічний факультет, спеціальність "Контроль та ревізія" Криворізького економічного інституту Київського Національного економічного університету. Так от, до чого я веду: якби я вів, такий х**ні б не сталося", - висловив свою позицію Анатоліч.

Шанувальники відреагували на таку заяву ведучого позитивно. "Найкраща відповідь", "100 відсотків", "Це зробило мій ранок", "А якби Ви та Притула вели б ефір, це був би вогонь", "Це найкраще відео, з якого міг би розпочатися день", - написали вони.

Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

Нагадаємо, 12 лютого у Києві відбувся фінал Нацвідбору на "Євробачення-2022", в якому перемогла Аліна Паш. Зачитуючи результати голосування глядачів, ведучий конкурсу Тимур Мірошниченко кілька разів помилився. Це спровокувало скандал та розмови про фальсифікацію відбору. "Суспільне" у відповідь пояснило, що "редакторка, яка дублювала результати в навушник ведучому, переплутала стовпчики і почала читати результати не за голосуванням глядачів, а підсумкові".

Фото: https://www.instagram.com/timur.miroshnychenko

"Результати голосування журі у нас на руках задовго до завершення голосування глядача. Результати голосування глядача ми отримали вже в конверті на ваших очах. І нехай не з першої спроби, але в ефірі я озвучив саме ті оцінки, які були в тому папірці, завіреному аудиторами "Я за правду. І "Євробачення" для мене більше, ніж робота. Це частина мене, життя. Так, в ефірі все вийшло не так ідеально, але ми намагалися створити свято, відвернути хоча б на кілька годин усіх від тривожних новин. Тому я хочу перепросити за цей епізод", - заявив Мірошниченко.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято