Лайм

Михайла Шуфутинського не впустять до України: прикордонники назвали причину

Співак із Росії анонсував концерт 8 березня

Російському співаку Михайлу Шуфутинському заборонять в'їзд до України, якщо він з'явиться для перетину кордону перед березневим концертом у Києві. Про це Укрінформ повідомив представник Держприкордонслужби Андрій Демченко.

"У нас на даний момент достатньо підстав вважати, що він неодноразово був у Криму, на тимчасово окупованій території, і при спробі його в'їзду в Україну обов'язково проведуть усі необхідні заходи прямо у пункті пропуску. Якщо він з'явиться для перетину кордону, ми маємо підстави заборонити йому в'їзд до України", - сказав речник ДПСУ.

Фото: Wikipedia

Концерт виконавця російського шансону запланований у столичному Палаці спорту на 8 березня. Квитки на нього продовжують продавати.

За словами Демченка, за незаконний перетин адмінмежі з Кримом для громадян України передбачено адміністративне покарання, а для іноземців – заборона на в'їзд в Україну на 3 роки. Дозвіл на в'їзд в Україну дається виключно у пунктах пропуску за безпосередньої спроби людини перетнути кордон.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil