Лайм

Маємо їхати та виступати краще за усіх: Джамала висловилася про участь України у "Євробаченні-2022"

Зірка побажала Kalush Orchestra успіху

Українська виконавиця Джамала, яка цього року була суддею Нацвідбору на "Євробачення", заявила, що Україні слід брати участь у міжнародному пісенному конкурсі, незважаючи на загострення військово-політичної ситуації в країні. Вона пояснила, що "це ще одне нагадування про нас, про нашу культуру світу".

На своїй сторінці у Instagram артистка виклала відповідну публікацію. "Зі скандалом чи без (бажано без), але ми повинні брати участь у "Євробаченні". Чому? Тому що це ще одне нагадування про нас, про нашу культуру світу. А всі ці "не на часі", "їхати нікому" - не підходять. Це як купити квиток, але на зло провіднику піти пішки. Ми для себе, ми за себе і в першу чергу за країну повинні їхати і виступати краще за усіх! Зрозуміють чи не зрозуміють, засудять чи ні, все одно. Їхати та боротися", - зазначила співачка.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Jamala (@jamalajaaa)

Джамала пояснила різницю між звичайними концертами та участю артистів у грандіозному конкурсі. За її словами, у випадку з концертом "за тебе вже проголосували купленим квитком", а в ситуації з "Євробаченням" все складніше – учасник своєю піснею та діями має довести, що вартий перемоги.

"Головна різниця між концертом і конкурсом у тому, що в першому випадку за тебе вже проголосували квитком, а в другому - ти постійно і піснею, і дією маєш усім доводити, що вартий перемоги. Тут все жорстоко, справжня боротьба. 15-30 секунд, максимум хвилина. Не зацікавив? Все. Тому побажаємо Kalush Orchestra успіху. Нам усім потрібні класні новини!" - підсумувала зірка.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Нагадаємо, після дискваліфікації Аліни Паш оргкомітет Національного відбору на "Євробачення-2022" запропонував представити Україну на конкурсі гурту Kalush Orchestra, який найбільше підтримали глядачі. Колектив погодився та вже підписав усі документи.

66-й пісенний конкурс "Євробачення 2022" пройде в італійському місті Турин на арені Pala Olimpico. Півфінали відбудуться 10 та 12 травня, а гранд-фінал – 14 травня. У конкурсі візьме участь 41 країна, у тому числі Вірменія, яка не брала участі у ньому у 2021 році, та Чорногорія, яка робила дворічну перерву. Білорусь, яка була дискваліфікована минулого року, не зможе брати участь у "Євробаченні-2022".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування