Лайм

Дорофєєва допомогла здійснити мрію 13-річної дівчинки з Миколаївщини, яка постраждала від обстрілів

Мрія дівчинки здійснилася на очах у тисяч людей

10 червня в Іспанії футбольний клуб "Динамо" U16 провів благодійну гру проти команди "Л'Успіталет" із Каталонії. Під час матчу збулася мрія 13-річної Софії з Миколаївщини, яка постраждала внаслідок бомбардувань Росії.

Дівчинка на стадіоні "Фейха Льарга" акомпанувала Наді Дорофєєвій на гітарі під час виконання її нової пісні "Думи", таким чином реалізувавши свою заповітну мрію - виступити на одній сцені разом із улюбленою співачкою.

Фото: Кадр із відео

Попри свій юний вік Соня, як і тисячі українських дітей, пережила жахи війни. Коли росіяни обстріляли її будинок, уламок снаряда влучив їй у голову. Наразі дівчинка перебуває під опікою лікарів дитячої лікарні "Охматдит". За словами медиків, якби уламок зупинився хоча б на сантиметр вище чи нижче – дівчинка могла б померти. Зараз Софії вже краще, вона проходить реабілітацію, та крім лікування, вчиться грати на гітарі.

Фото: instagram.com/zdiysny_mriyu

"Сьогодні в мене був особливий виступ – виступ поруч з дуже сильною дівчинкою, якій всього 13 років і яка нещодавно під час обстрілів рідного будинку на Миколаївщині була поранена металевим уламком, що лишався в її скроні протягом декількох тижнів… Софійка – неймовірний приклад сили та бажання жити мирне прекрасне життя, щодня розвиватися, не втрачаючи жодного дня та цінуючи кожну мить. Для мене честь стати частинкою її мрії та виступити разом на благодійному матчі "Динамо" U16 в Іспанії. Дякую тобі, Соня!", - написала артистка в Instagram та показала фрагмент їхнього виступу.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від DOROFEEVA (@nadyadorofeeva)


Після виступу Соня зізналася, що дуже хвилювалася, але вона дивилася на Надю, потім на гітару та хвилювання поступово відступало.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття