Лайм

Захоплююсь ним: Вакарчук привітав із днем народження Героя України, який перебуває у полоні

Артист записав відеозвернення

27 червня день народження відзначає український офіцер, підполковник Національної гвардії України, командир полку "Азов" Денис Прокопенко. Герою України виповнився 31 рік. Після тривалої оборони Маріуполя він потрапив у російський полон. Наприкінці травня захисник зміг вийти на зв'язок та розповів, що евакуйовані бійці утримуються в "задовільних" умовах і не зазнають насильства.

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук привітав Героя України зі святом та висловив йому слова подяки від себе та від всіх українців. Музикант розповів, що ще не встиг познайомитися із Денисом особисто, але за місяці спілкування із ним по телефону, пізнав його як особистість. Вакарчук додав, що такі люди як Прокопенко та його побратими - гордість України, справжні воїни та патріоти своєї держави. Відповідне відеозвернення артист опублікував у своєму блозі в Instagram.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Святослав Вакарчук (@sviatoslav.vakarchuk)

"Сьогодні день народження у Дениса Прокопенка - легендарного командира легендарного полку "Азов", який захищав Маріуполь. Ми поки що ще не бачились, але за місяці спілкування по телефону я відчув його як людину, і можу сказати, що захоплююсь ним як воїном та пишаюсь ним як патріотом. Такі як Денис та його побратими – це справжня гордість України. Сьогодні, у день народження Дениса Прокопенка, я хочу побажати йому, його родині, а також родинам усіх його побратимів, щоб хлопці та дівчата, які зараз знаходяться в дуже непростих умовах і проходять непрості випробування, якомога швидше повернулись додому до рідних, до рідної української землі. Я впевнений, що ми переможемо і знаю, що все буде добре. І саме цього я хотів би побажати всім нам в день народження справжнього Героя", - сказав у своєму зверенні Святослав.

Командир полку "Азов" підполковник Денис ПрокопенкоФото: Youtube

Користувачі мережі приєдналися до привітань та побажали Денису якнайшвидшого повернення додому:

"З Днем Народження! Все буде добре! Справжнiй Герой Украïни!", "Найкращі люди на землі", "Денис Прокопенко, бажаю вам божого благословення", "Многая і благая літа Денису!", "Бережи Господь наших хлопців", "З Днем Народження! Скорішого повернення додому!", "Нехай Господь береже його та інших наших героїв!", "З днем народження! І швидкого повернення додому", "З Днем народження, Денисе Прокопенко! Дякуємо тобі за наш захист! Ти наш Герой, ми з нетерпінням чекаємо вас усіх вдома! Побільше сили та терпіння, здоров’я. Повертайся живим! Слава Україні! Героям Слава!".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото