Лайм

У Литві вирішили, чи вважати Світлану Лободу персоною нон грата

Проти концертів співачки висловився міністр культури країни

Напередодні гастролей Світлани Лободи у Литві спалахнув скандал. Міністр культури Сімос Кайріс сказав, що співачка може представляти "ризик для країни" через її активну концертну діяльність у Росії після анексії Криму. На тлі цих заяв у ЗМІ з'явилася інформація, що Лободу в країні визнають персоною нон грата.

Фото: instagram.com/lobodaofficial/

Співачка назвала таку інформацію чорним піаром та вкидами. "На сьогоднішній день жодної офіційної заборони на мій в'їзд до Литви немає. Мої заплановані концерти в Литві на підтримку України відбудуться. Слава Україні!" - прокоментувала вона.

Читайте по темі: "Вона визнає свої помилки": Анатолій Анатоліч заступився за Світлану Лободу перед українцями.

Лобода мала рацію, пише литовське видання Deifi. Після тимчасової паузи організатор гастролей відновив продаж квитків на її концерти. "Захід відбудеться у заплановані дати. Організатор отримав офіційне повідомлення про те, що виконавиця не буде внесена до списку небажаних осіб у Литві", - йдеться на сайті з квитками.

  • Нагадаємо, що Світлана Лобода жила та працювала в Росії до початку повномасштабного вторгнення в Україну. Після анексії Криму та початку війни на Донбасі співачка не "думала про політику", про що сьогодні, за її словами, шкодує.
  • Після 24 лютого протягом місяця Лобода не називала Росію агресором. Згодом співачка пояснила, що хотіла безпечно залишити РФ, перш ніж висловити свою позицію.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита