Лайм

Смак дитинства: Лілія Ребрик поділилася улюбленим рецептом пісочного печива

Таку просту страву можна приготувати з дітьми

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик любить і вміє готувати. Іноді вона ділиться з шанувальниками рецептами простих та смачних страв, наприклад, закусочної брускетти на Новий рік. Лілія залучає до свого кулінарного хобі двох дочок - 10-річну Діану та 4-річну Поліну. В Instagram зірка показала, як готує з дітьми просте та смачне печиво.

"Найулюбленіше пісочне печиво. Смак дитинства", - прокоментувала вона рецепт.

Фото: instagram.com/stories/liliia.rebrik

Для приготування таких смаколиків вам знадобиться 400 г борошна, 150 г вершкового масла, 180 г цукру і 2 яйця, а також чайна ложка соди та оцет в якості розпушувача.

Розітріть руками борошно та вершкове масло. Яйця перетріть із цукром. Змішайте інгредієнти та додайте соду, погашену оцтом. Замісіть тісто, посипте стіл невеликою кількістю борошна і розкотіть його качалкою. За допомогою форм зробіть фігурки і розкладіть їх на деко, застелене пергаментним папером. Випікайте пісочне печиво в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30 хвилин.

Читайте по темі: Лілія Ребрик поділилася рецептом легкого салату з сиром та помідорами чері.

Важливо, що таку просту страву можна готувати разом із дітьми: робота з тістом стане для них веселою розвагою.

"Найприємніші моменти - час, проведений з дітьми. Пісочне тісто - це насолода для них", - зазначила зіркова мама.

Фото: instagram.com/stories/liliia.rebrik

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також