Лайм

Назавжди забрала частину мене: "Холостяк" Алекс Топольський розповів про загибель батька

Герой реаліті поділився своїми переживаннями

В 11 випуску шоу "Холостяк-12" Алекс Топольський познайомився із батьками дівчат. Після сімейних посиденьок герой реаліті згадав про свого батька, який загинув два роки тому. Чоловік був прикладом для сина та допоміг йому стати тим, ким він є.

Топольський присвятив рідній людині допис в Instagram. Він розповів, що раніше не хотів публічно ділитися своїми переживаннями, але зараз впевнений, що час настав.

Читайте також: Не заради піару: Алекс Топольський розповів, чому став героєм шоу "Холостяк".

Фото: instagram.com/holostyakstb

"Для мене загибель батька була настільки трагічною, що вона назавжди забрала якусь частину життєрадісного мене, - написав Алекс і показав архівну фотографію з татом. - Любов батька - виняткова, вона не схожа на любов матерів, в ній мало слів. Але вона безцінна".

Герой "Холостяка" розповів, що батько був дуже суворим, але справедливим. Алекс вважає, що саме таке виховання виростило в ньому завзятість, наполегливість, дисципліну та амбітність.

Фото: instagram.com/alex_topolsky

"Він завжди підтримував мої ідеї та ініціативи щодо життя та бізнесу, крім переїзду до США. Батько завжди вимагав високих результатів у всьому. Я реально отримував, якщо прогулював школу або приносив погані оцінки. Але він у свою чергу витрачав багато часу на допомогу мені в навчанні", - поділився Топольський.

"Пам'ятаю, мені дуже подобалося вивчати англійську мову, і батько постійно вигадував якісь інтерактивні методи вивчення мови з заохоченнями. Але мені дуже не подобалася німецька мова, і одного разу, коли я її прогуляв, мені так влетіло, що в результаті її полюбив", - сміється Алекс.

Читайте також: Знімався в кіно і створив інновацію: топ-10 фактів про "Холостяка" Алекса Топольського.

Топольський додав, що батько - саме та людина, яка допомогла йому стати тим, ким він є. І він вдячний життю за кожну хвилину, проведену з рідною людиною. Ці моменти по-справжньому безцінні.

Алекс в одному з випусків "Холостяка" розповідав, що тато загинув у ДТП - чоловіка збив автобус, він упав і сильно вдарився головою. Топольський дізнався про трагедію від друга тата, який зателефонував йому в США. Бізнесмен кілька тижнів не міг повірити в те, що сталося, адже батько був для нього найближчою людиною.

Новини партнерів

Читайте також

Заочні снайпери: Андрій Джеджула висловився про артистів, які виїхали з України

Український шоумен і волонтер Андрій Джеджула прокоментував поведінку Потапа, Влада Ями та Олега Винника, які обрали життя за кордоном під час війни

Закликав до війни проти України: СБУ повідомила про підозру зірці "Універу" Віталію Гогунському

Російський актор Віталій Гогунський, який грав Кузю у серіалі "Універ", отримав підозру від СБУ

Анастасія Приходько показала, як підріс її молодший син Лука: рідкісне фото

Українська співачка Анастасія Приходько поділилася з передплатниками у мережі знімком із 3-річним сином Лукою у невимушеній обстановці