Лайм

В момент вибуху були неподалік: гітарист Go_A з сім'єю ледь не загинули від російських дронів

Музиканти відреагували на нічну атаку

В ніч на 22 березня Росія вчергове атакувала Україну дронами, внаслідок чого загинули та постраждали люди у місті Ржищів Київської області. Ворожі БПЛА потрапили у гуртожитки та навчальний корпус професійного ліцею, в якому свого часу працював один із музикантів гурту Go_A.

Учасники колективу розповіли в своєму Instagram, що гітарист Іван Григоряк зі своєю родиною у момент вибуху знаходився неподалік місця "прильотів", але, на щастя, ані музикант, ані його рідні не постраждали.

Іван Григоряк та Катерина Павленко Фото: instagram.com/go_a_band

"Сьогодні вночі Росія знову атакувала нас дронами. Вночі була зруйнована будівля Ржищівського ліцею – місце, в якому наш Іван Григоряк працював кілька років. У момент вибуху вони з родиною були неподалік. На щастя, родина не постраждала і зараз у безпеці, і Іван не постраждав. Зараз відомо про 4 загиблих та 7 поранених", - сказано в повідомленні Go_A.

Читайте також: Зеленський відреагував на нічну атаку по Україні та назвав спосіб тиску на Росію.

Представники України на "Євробаченні-2021" написали допис ще й англійською мовою, щоб вчергове нагадати усьому світу, що Росія - країна-терорист. Публікацію музиканти супроводили колажем із фото, на яких зображені наслідки нічної атаки.

Фото: instagram.com/go_a_band

Нагадаємо, Росія запустила по Україні 21 ударні БПЛА, 16 з яких знищили сили оборони України. Окрім Київської області також було зареєстровано рух ворожих безпілотників у напрямку Черкаської області, Полтавщини, Житомирщини, де також діяла протиповітряна оборона, а також у Хмельницькій та Рівненській областях.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії