RU  UA

Дізнатися

Неук і рецидивіст: Кондратюк жорстко відповів Козловському, який розповів про стягнення боргу

Продюсер залишив коментар, який згодом видалив

Нещодавно артист та військовослужбовець Віталій Козловський підтвердив, що більшу частину військової зарплатні віддає своєму екс-продюсеру Ігору Кондратюку. Ситуацію у коментарях активно почали обговорювати колеги та шанувальники, і згодом втрутитися також вирішив і сам колишній наставник чоловіка.

Зокрема, Кондратюк опублікував коментар, у якому назвав Козловського "неуком" та "рецидивістом з порушень авторського права". Як з'ясувалося потім, свою заяву продюсер з незрозумілих причин видалив, проте скриншот скандальних слів чоловіка з’явився в Instagram-stories самого Віталія.

Читайте також: Ольга Сумська присоромила Кондратюка, який стягує борг із військової зарплати Козловського.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

"Твою зарплату забирає виконавча служба, неук. За те що ти - рецидивіст з порушень авторського права. Ти напиши пост про те, чому не віддав судові борги раніше", - написав Кондратюк. "Людина, яка впевнена у своїй позиції, не буде видаляти коментар", - йдеться у підписі до скриншота.

Про те, що значну частину заробітку Козловський віддає Кондратюку, не так давно повідомив продюсер Вадим Лисиця. На захист мобілізованого виконавця стали колеги та фанати, заявивши, що у період повномасштабної війни робити так, м'яко кажучи, не слід.

Сам скандал з боргом, який нині становить 2 млн (мільйон Козловський уже виплатив) виник після розірвання робочих стосунків між Віталієм та Ігорем. У 2012-му році вони припинили співпрацю, розірвали контракт і співак пішов від свого наставника. При цьому він продовжив виконувати на концертах свої пісні, права на які залишилися у Кондратюка. Як наслідок, це призвело до судових позовів за порушення авторських прав і стало причиною того, що знаменитість винен своєму колишньому продюсеру величезну суму.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

"Сьогодні військова частина відраховує з мого грошового забезпечення (зарплати) відсоток на погашення виконавчих проваджень. І на користь Кондратюка, і на штраф у держбюджет. Проваджень кілька, тому після всіх відрахувань від зарплати залишається десь половина, яку я мав би отримувати. Але і цей залишок, потрапивши на мою карту, відразу блокується і списується виконавчою службою майже повністю", - коментував ситуацію Віталій.

Читайте на тему: Посвята в артилеристи: Віталій Козловський показав, як стріляє з гаубиці.

У коментарях під постом більшість користувачів підтримують мобілізованого Козловського. Проте знаходяться і ті, хто пишуть, що "перед законом усі рівні".

Своєю чергою Кондратюк раніше пояснював, чому не пробачає борг колишньому підопічному, який з літа 2023 року став на захист Батьківщини. Під час розмови зі Славою Дьоміним він заявив, що Віталій має "понести відповідальність згідно закону":

"Я ставлюся до людей так, як би хотів, щоб ставилися до мене. Бачить Бог, деякі з тих, хто перемагав у "Шансі", винні мені зараз більше, ніж Козловський. Але він єдиний, у кого не вистачило мізків зробити це по-людськи. Тому він і винен. Чесно кажучи, я не збираюся анулювати суди, які були. Це не про милосердя. Він свідомо порушував закон. Він за це був покараний судами. Причому дуже легко".

Фото: instagram.com/kondratiuk_official

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ирина Сопонару и ее избранник Рис поженились – актриса показала свадебные кадры – что известно о ее личной жизни

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Девушкам, которые готовятся к выпускному, следует выбрать нежные оттенки маникюра, которые ассоциируются с молодостью и свежестью. Розовый цвет маникюра может идеально дополнить ваш образ

Актор Юрій Феліпенко поділився думками про службу у ЗСУ та показав фото з побратимами

Юрий Фелипенко служит в ВСУ – актер рассказал о своем отношении к службе и призвал украинцев помогать и не забывать о войне