RU  UA

Дізнатися

Залишається військовим: представниця Козловського прокоментувала його переведення з Нацгвардії

Співак поки що не повертається до своєї музичної кар'єри

Віталій Козловський перевівся з Національної гвардії України через 3 місяці після того, як склав присягу і став солдатом цього військового формування.

Співак поки що не ділиться подробицями події, але раніше повідомляв, що його перевели в іншу частину, де буде більше можливостей "допомагати пацанам".

Читайте також: Списують майже всі гроші: Козловський розповів, як Кондратюк забирає його військову зарплату.

Фото: https://www.instagram.com/vkozlovsky_music/

У коментарі виданню oboz.ua піар-директорка Козловського Юлія Бакуменко розповіла, що 38-річний співак продовжить військову службу. На відміну від гурту "Антитіла", учасників якого вивели в резерв, Віталій поки що не повертається до своєї кар'єри артиста.

"Віталій залишатиметься військовим до закінчення війни, - сказала представниця співака. - Він продовжує служити і залишається діючим військовим. Але вже не в структурі Нацгвардії".

Наразі переведення військових із підрозділу до підрозділу – вкрай проблематичний процес, і Бакуменко зазначила, що Козловський теж перевівся не за власним бажанням.

Читайте також: Як завжди, обманює: Кондратюк зробив нову заяву про конфлікт із Козловським.

"Звичайно, так не буває: захотів - перевівся. Підстава переведення - відповідне розпорядження командування", - говорить вона.

Нагадаємо, що Віталій Козловський отримав повістку навесні 2023 року. Співак мобілізувався, пройшов навчання на полігоні та приєднався до Нацгвардії. У соцмережах він ділився реаліями свого нового життя у польових умовах.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Второй полуфинал Евровидения 2024 9 мая – смотреть онлайн трансляцию конкурса – кто выступает и как голосовать за исполнителей

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Кто такая Таню Муиньо - постановщица сценического выступления alyona alyona и Jerry Heil на "Евровидении-2024"

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona упала на одной из репетиций перед Евровидением 2024 из-за кольчуги - автор украшения показала ее фото и процесс создания