RU  UA

Дізнатися

Ріта Ора у вбранні українського бренду прикрасила обкладинку L'officiel: фото

Світова зірка підтримує дизайнерів з України

Ріта Ора дедалі частіше вибирає одяг українських брендів. У лютому британська співачка прогулялася Нью-Йорком у костюмі Litkovska, а тепер прикрасила обкладинку бразильського L'officiel у вбранні GASANOVA.

На сторінках свіжого номера світова зірка позує у шортах з високою посадкою та кристалічними елементами, чорному топі та піджаку в тон авторства дизайнерки Ельвіри Гасанової. Фотографії Ріти Ори розмістили на сторінці бренду в Instagram.

Читайте також: Барбара Стрейзанд розповіла про своє українське походження та показала символічну вишиванку: фото.

Фото: instagram.com/gasanova.brand

GASANOVA – український модний бренд, заснований Ельвірою Гасановою в Донецьку у 2013 році. У своїх колекціях дизайнерка віддає перевагу оригінальному крію, цікавому поєднанню тканин і розкішному оздобленню кристалами Swarovski. Речі з напівпрозорої сітки, посипаної камінням, вже встигли стати візитівкою бренду.

Фото: instagram.com/gasanova.brand

У речах Гасанової сяють Періс Хілтон, Джіджі Хадід, сімейство Кардаш'ян-Дженнер та інші світові знаменитості. У вбраннях GASANOVA також можна побачити українських селебриті та першу леді України. В костюмах бренду Олена Зеленська з'являлася на третьому саміті перших леді та джентльменів у Києві та під час недавніх візитів до США та Канади.

Фото: instagram.com/gasanova.brand

Ельвіра Гасанова також є засновницею українського бренду чоловічого одягу Damirli, який створив унікальну вишиванку для колишнього прем'єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона.

Ріта Ора підтримує нашу країну не лише модним способом. На "Євробаченні-2023", яке Британія проводила від імені України, співачка вийшла на сцену з українською біженкою. На сцені пісенного конкурсу світова зірка та 12-річна дівчинка з Рівного показали зворушливий номер про втрачене через війну дитинство.

Фото: instagram.com/gasanova.brand

Раніше ми розповідали, що дизайнер Іван Фролов, авторству якого належать образи TVORCHI для "Євробачення-2023", створив парадну форму для української збірної на Європейських іграх-2023.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии