Лайм

Страшенно сумує: Маша Єфросиніна розповіла, хто виховує її сина за кордоном

Мама двох дітей поділилася подробицями

Ведуча Маша Єфросиніна з чоловіком Тимуром Хромаєвим виховує двох дітей – 19-річну доньку Нану та 9-річного сина Олександра. Вони обоє наразі проживають за кордоном, і знаменитість пояснила, чому саме.

Так, у інтерв'ю Насті Зухвалій для YouTube-каналу Veteran Hub Єфросиніна розповіла, що Нана вже кілька років вчиться у Європі, тоді як її син на даний момент мешкає разом зі своєю бабусею, мамою Марії у Варшаві. До рідних жінка намагається приїздити кілька разів на 1-2 місяці.

Читайте також: Приносили хабарі, спалили нову автівку: Маша Єфросиніна розповіла, як її чоловік був чиновником.

Тимур Хромаєв з синомФото: instagram.com/mashaefrosinina

"Єдина причина, через яку я не повертаю дитину додому – це те, що Тимур на фронті, я залишуся з сином сама, я вимушена тоді буду припинити свою працю. Нікому добре від того не буде. І Сашко буде в тривозі, буде бачити постійно істеричну маму, яка ще в якийсь момент може звинувати його в тому, що не дав їй змоги виконати її обов’язок перед країною. Дитина має зараз навчатися, має спокійно спати, і не бачити щовечора знервовану маму. Щовечора я молюся на свою маму, яка живе з ним у Варшаві. Я приїжджаю до них раз на 1-2 місяці. Він страшенно сумує. Але справ дуже багато", - поділилася зірка.

"Без Тимура я сама не впораюся. Ми обох наших дітей виховали вдвох. Це парна історія. І якщо він зробив свій вибір, я маю бути зараз віддана своїй справі. В Сашка і Нани є все. Вони навчаються. Їх головна ціль – не втратити психологічний свій баланс, бути здоровими і отримувати освіту. В них гарний приклад їх тата, який провчився в Америці і повернувся до своєї країни", - також додала вона.

Читайте на тему: Вже не маленькі: діти українських зірок, які здивували дорослим виглядом.

Донька Єфросиніної НанаФото: instagram.com/mashaefrosinina

Висловилася мама двох дітей і на рахунок того, яких принципів дотримувалася і дотримується разом з чоловіком у питаннях виховання дітей. Вона пояснила, що намагається чесно відповідати на питання сина, а також говорить, що у них є "життя родинне" і життя Марії та Тимура як подружжя:

"Ми завжди дітей виховували так, що є наше життя родинне. А є наше з Тимуром життя на двох. Куди дітям нашим є лише один шлях – через повагу. Вони мають поважати наш вибір: що ми працюємо, що ми їдемо на вихідні удвох, що Нана іноді залишається вдвох з Сашком, бо нам треба поговорити, погуляти удвох. Ми завжди з дітьми говорили

Сашко питає іноді: "Чи вб’ють тата?". І я кажу йому те, що відчуваю. Що я сподіваюся, що ні. Що я прошу Бога, щоб не вбили. Що я поводжуся так у житті, щоб мене не було за що карати. Що ми маємо вірити у те, що тато вціліє і виживе. Син мовчки це сприймає".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків