RU  UA

Дізнатися

В бікіні та прозорій білизні: українка Таню Муїньо зняла Дженніфер Лопес у звабливому кліпі

Зірка похвалилася ефектними аутфітами

Українка Таню Муіньо, відома зйомкою кліпів для світових знаменитостей, цього разу представила свіжу роботу для Дженніфер Лопес. У відео американська виконавиця здивувала шанувальників вибором сміливих образів.

Ролик знятий на трек співачки "Can’t Get Enough", і це вже друга відеоробота на нього. Нагадаємо, в першому варіанті Лопес постала у весільній сукні від українського дизайнера Івана Фролова. Тепер Ло з'явилася у спокусливих вбраннях, які дозволили продемонструвати фігуру, наприклад, бікіні та прозорій білизні. Відповідний ролик вже з'явився на YouTube-каналі співачки.

Читайте також: Режисерка з України Таню Муіньо зняла яскравий кліп для Гаррі Стайлса: відео.

Фото: YouTube

Фото: YouTube

На деяких кадрах можна побачити, як зірка ефектно прогулюється вулицями Нью-Йорка у короткому жакеті та спідниці, з'являється на високих підборах на столі у закладі, а також приймає душ.

Фото: YouTube

Фото: YouTube

У цьому відео до Дженніфер приєдналася реперка Latto, яка була номінована на премію "Греммі". Вона постала у схожому, як у Лопес, вбранні. Обоє обрали аутфіти червоного кольору: Ло була у шубі, а її колега - в шкіряному плащі. Свої образи вони доповнили звабливими яскравими колготками та виразними макіяжами.

Фото: YouTube

У даній відеороботі Муіньо використала кадри зі стрічки "This is Me Now: A Love Story", у якій зіграла Дженніфер. Епізоди з фільму увійдуть до дев'ятого студійного альбому зірки – "This is Me…Now", який буде презентований найближчим часом.

Читайте на тему: Також Таню Муіньо зняла кліп на пісню Елтона Джона та Брітні Спірс: відео.

Нагадаємо, Таню Муіньо зняла десятки відеоробіт як для закордонних, так і українських виконавців. У числі артистів, з якими вона вже встигла попрацювати: MONATIK, "Время и Стекло", Post Malone, The Weekеnd, Гаррі Стайлса, Cardi B, Lil Nas X, NK, Мішель Андраде та багато інших.

Кліпмейкерку неодноразово номінували на "Греммі". У 2021 році вона опинилася в номінації "Найкраще музичне відео" за кліп "Montero" ("Call Me By Your Name") репера Lil Nas X, а у 2022-му її ім'я знову з'явилося у списку номінантів –за кліп для Гаррі Стайлса на композицію "As it Was". У 2023-му режисерка стала номінанткою MTV Video Music Awards за кліп "Attention" для Doja Cat.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Что известно о представителе Ирландии на конкурсе "Евровидение-2024" Bambie Thug

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Где смотреть трансляцию финала "Евровидения-2024" онлайн, в котором выступят alyona alyona і Jerry Heil из Украины

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За несколько часов до старта финала "Евровидения 2024" букмекеры обновили свои прогнозы на победителя - какое место отдают Украине