RU  UA

Дізнатися

Модельне агентство звільнило білоруску, яка принижувала учасницю з України на "Міс Європа-2024"

Ексдиректор моделі виявився уродженцем України

Представниця Білорусі на конкурсі "Міс Європа-2024" Ірина Максимович залишилася без роботи. Це сталося після того, як вона втрапила скандал через образи та лайку в бік представниці України Мілени Мельничук.

На тлі принижень та звинувачень на адресу українки, яка, за словами Максимович, постійно говорила про війну, включала новини та нагадувала, що Росія - країна терорист, білоруску звільнили з модельного агентства. Однак вона заявляє, що не переживає з цього приводу і не має сумнівів на рахунок того, що знайде іншу вакансію. Також громадянка Білорусі сказала, що її колишній директор - уродженець України, тому подібний розвиток подій для неї "є цілком логічним". Про це пише "Хартія’97".

Читайте також: В Індії відбудеться конкурс краси "Міс Світу": хто представляє Україну цього року.

Ірина МаксимовичФото: instagram.com/irina.ray2744

Нагадаємо, Мілена Мельничук яка представляла нашу країну на цьогорічному конкурсі краси у Лівані, зізналася, що їй довелося пережити справжнє пекло через представниць ворожих країн та організаторів. У соцмережах українка ділилася, що весь час зіштовхнулася з булінгом, образами та навіть погрозами. Її змушували зіштовхуватися з росіянкою Розою Гадієвою, навіть одягали однаково, а коли дівчина демонструвала спротив, то чула на свою адресу погрози та злі коментарі стосовно повномасштабної війни в Україні.

Що стосується Максимович, то вона вирішила "відзначитися" вже після завершення заходу, а саме коли дівчата їхали в автобусі. Тоді білоруска дозволила собі грубу лексику в бік Мілени: вона почала її обзивати, висловлюватися про зовнішність, а також висміювати війну в нашій країні. Емоційні заяви громадянки Білорусії потрапили на відео, яке у своїх соцмережах опублікувала сама Мельничук.

Читайте на тему: Українка, яка перемогла у конкурсі "Міс Японія-2024", відмовилася від титулу через скандал.

Мілена МельничукФото: instagram.com/milena.melnichuk

Згодом Максимович заявила, що українка нібито "сама провокувала дівчат, які і так трималися до останнього". За словами Ірини, Мілена кожного ранку показувала їм відео про війну в Україні та розповідала про кількість загиблих, а також відмовлялася знаходитися поруч із нею та росіянкою. Ці фактори нібито і "призвели до того", що білоруска не стрималася та визвірилася на українку. При цьому Максимович говорить, що Мілена демонструє нещирість, оскільки насправді вона "тісно спілкувалася" як з нею, так із росіянкою Розою Гадієвою.

На "Міс Європа-2024" перемогла росіянка. Мілена говорила, що вона нібито заплатила за перше місце 20 тисяч євро, у той час як Максимович, яка посіла третє місце, заплатила за це 5 тисяч євро. Мілена Мельничук, як відомо, поїхала на конкурс краси на власні кошти: участь у заході обійшлася їй більше ніж у 200 тисяч грн.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Мілена Мельничук - Miss Europe 2024 (@milena.melnichuk)

  • Також раніше повідомлялося, що після скандалу, пов'язаного з білорускою, Росія не братиме участі у конкурсі краси "Міс Світу". Відповідне рішення прийняв оргкомітет заходу на тлі булінгу, який виник в сторону Мілени.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали известны имена новых финалистов после проведения второго полуфинала Евровидения 2024 – как выглядит таблица результатов, кто в финале

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Второй полуфинал Евровидения 2024 9 мая – смотреть онлайн трансляцию конкурса – кто выступает и как голосовать за исполнителей

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Кто такая Таню Муиньо - постановщица сценического выступления alyona alyona и Jerry Heil на "Евровидении-2024"