RU  UA

Дізнатися

Крим буде українським: Тарас Тополя висловився про запланований виступ у Ялті цього літа

Чоловік не має наміру відмовлятися від своїх планів

Лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя, який нещодавно висловився про повернення на фронт, цього разу прокоментував тему запланованого концерту у Ялті. Нагадаємо, про цю подію музиканти оголосили минулої весни, і навіть вже почали продавати квитки.

Так, у програмі ТСН.ua "Наодинці" артист зазначив, що запланований захід - спосіб нагадати українцям, що окупований півострів рано чи пізно знову стане частиною українських територій і там замайорить синьо-жовтий стяг. Тополя зауважив, що концерт відбудеться обов'язково, навіть у випадку, якщо заплановану дату - 23 серпня цього року - доведеться перенести, оскільки фронт - справа непередбачувана.

Читайте також: П'ята спроба потрапити до ЗСУ: фронтмен відомого рок-гурту доєднався до лав "Азову".

концерт українського колективу запланований на серпень цього рокуФото: instagram.com/antytila_official

"Концерт обов'язково відбудеться. Питання лише - коли. Анонс цього концерту – це наша чітка позиція, що Крим буде українським. Анонс цього концерту – це меседж і до тієї аудиторії, мабуть, першою чергою, і це ще раз артикулювання позиції гурту "Антитіла" і великої кількості українського суспільства, яку примушують похнюпити носа і опустити руки через певні складнощі, втому і виснаження за ці два роки війни. Але ми не хнюпимося і руки не опускаємо. Ми валимо, топимо за своїх, вперед з вірою і впевненістю в перемогу. Ці речі, як концерт в Ялті, це символічні речі, декларація про те, що Крим обов'язково буде в Україні", - висловився знаменитість.

Окрім того, музикант підкреслив, що українцям варто продовжувати бути об'єднаними та докладати максимум зусиль задля спільної перемоги. Більше того, чоловік говорить, що не варто втрачати віру і надію, адже інколи вони справді стають порятунком.

"Ми будемо боротися і працювати кожен на своєму місці для того, щоб там майорів український прапор і співали українські артисти. Якщо комусь це не подобається, якщо хтось буде занурюватися у біль, страждання, безнадію і тотальну бентегу – це його справа, - каже Тарас. – Нагадаю ще раз, якщо мислити раціонально, то Київ мав впасти за тиждень. Цього ж не сталося! І багато чого не сталося! Чому? Тому що іноді віра, надія, світло, боротьба, внутрішня сила роблять більше, ніж раціоналізм і будь-які розрахунки. Якщо навіть зараз здається щось нереальним, завтра це стає реальним".

Читайте на тему: Ніхто не фронтовик: Фагота з "ТНМК" обурила заява Олега Скрипки щодо мобілізації артистів.

учасники гурту близько семи місяців служили на фронті парамедикамиФото: instagram.com/antytila_official

Про концерт у Ялті "Антитіла" оголосили у квітні 2023 року. На захід вже почали продавати квитки. Тоді артисти висловили впевненість, що і вони, і інші українці повернуться на півострів, де знову зможуть насолоджуватися часом, проведеним із коханими, рідними та друзями:

"З першого дня російського вторгнення, взявши до рук зброю і перебуваючи на передовій, ми жодної секунди не сумнівалися у перемозі України. Ми завжди знали, настане день і ЗСУ повернуть контроль над Кримськими степами, Аюдагом, мисом Фіолент, Генуезькою фортецею та Ластівчиним гніздом (або просто Кримом). І ми обов‘язково усі приїдемо туди з нашими коханими, дітьми та друзями".

влітку 2022 року артисти "були відкомандировані в Київ із зони бойових дій на півночі Харківщини". Відповідний наказ видав Валерій ЗалужнийФото: instagram.com/antytila_official

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Герой нашого часу: новим "Холостяком" став відомий український ветеран

СТБ назвали нового героя Холостяка 13 - им оказался военнослужащий Александр Терен Будько, потерявший обе ноги на фронте

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo вместе с alyona alyona и Jerry Heil спели украинскую песню Teresa & Maria - видео и реакция певиц

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Евровидение 2023, которое было в Британии от имени Украины, получило премию BAFTA в номинации Лучшее шоу в прямом эфире