RU  UA

Дізнатися

Має ще трьох дітей: TAYANNA зізналася, що колишній чоловік майже не підтримує їхнього сина

Зірка озвучила особисті подробиці

Співачка TAYANNA(справжнє ім'я - Тетяна Решетняк) не приховує, що у її сина Даніеля складні стосунки з рідним батьком. Нагадаємо, колишній обранець артистки Єгор Гліб, з яким вона була у шлюбі кілька років, наразі мешкає за кордоном, і, як виявилося, окрім дитини від виконавиці, у нього є ще троє синів.

Детальніше про це Решетняк розповіла у програмі "33 запитання" від Люкс ФМ. Зокрема, вона озвучила подробиці їхнього спілкування, а також зазначила, що не тримає образи на експартнера, і пояснила чому.

Читайте також: Колишня налаштувала: В'ячеслав Узелков після операції заявив, що його дітям "пофіг" на його стан.

TAYANNAФото: instagram.com/tayanna_reshetnyak

"Я дійшла до висновку, що є люди, які мають батьківський інстинкт, а є люди, в яких його немає, або він не проявлений і вони взагалі не знають, що це таке. Мені здається, що в нього саме отакий варіант, коли не проявлений цей інстинкт, - говорить знаменитість. – І ще - це перший син, бо зараз у нього ще троє дітей, троє синів. З двома із них він живе, тому, звісно, діти, які ближче, коли ти бачиш їх кожного дня, напевно, до них якесь інше ставлення, аніж до дитини, яку ти не бачиш роками. В мене немає до нього ніяких претензій, просто я зробила висновки і ми живемо з сином собі щасливо далі".

"Фінансово деколи допомагає, але дуже рідко. – продовжила говорити співачка на тему фінансової підтримки з боку Єгора Гліба. - Якщо приблизно порахувати, то на рік це може бути… У нього так: він може приїхати, з'явитися, допомагати оплачувати школу, наприклад, пів року, і це буде приблизно 2000 доларів. Якщо розбити всю суму на 10 років, то, напевно, це вийде близько 200 доларів у рік. Якщо розбити все, що він там допомагав… Сину вже 11 років".

"5000 доларів на дитину за 11 років?" - уточнив ведучий. "Ну десь так", - відповіла Тетяна.

Читайте на тему: Не тільки дочка Сумської: у кого з зірок родичі живуть в Росії, мовчать або підтримують війну.

співачка з сином ДаніелемФото: instagram.com/tayanna_reshetnyak

Також виконавиця поділилася, що на один з крайніх разів спілкування з рідним батьком Даніель відреагував сльозами та тривожністю. На думку артистки, така ситуація трапилася через те, що хлопчик рідко бачить рідну людину:

"Суть не у розмові, а в тому, що син дуже рідко бачить свого батька. Мій син сам по собі дуже чутливий, і він, напевно, стримав стільки Багато емоцій, що вони у нього вилізли через певну тривожність після зустрічі з ним".

Нагадаємо, Єгор Гліб – українець, який до 20 років мешкав у Києві. Пізніше він перебрався до Росії, аби там зайнятися кар'єрою саундпродюсера.

У шлюбі з TAYANNA він був до 2014 року, а всього в офіційних стосунках вони прожили близько трьох років. Після розставання Решетняк зізналася, що була у цих відносинах жертвою домашнього насилля. Єгор після розлучення став зустрічатися із запроданкою Ані Лорак, з якою навіть якийсь час мешкав разом.

Читайте на нашому сайті: Шаманська звинуватила Ханумака у приниженні і наважилася розкрити правду про їхнє розлучення.

Єгор Гліб після розлучення був у стосунках з Ані ЛоракФото: instagram

Раніше співачка разом із сином приїжджали в ОАЕ, аби хлопчик мав змогу провести час з рідним батьком.

"У нього взагалі напливами прокидається любов до дитини. То він є, то його немає. Взимку, майже рік тому був такий наплив, бачилися з ним. Ми прилетіли в Дубай. Я хотіла, щоб Даніель із ним поспілкувався, побачився. І оскільки він пережив дуже великий стрес з початком повномасштабного вторгнення, я хотіла, щоб він душевно заспокоївся, побув з батьком трішки. Він побув. І ми поїхали назад", - коментувала це рішення зірка.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекеры обновили свои ставки на победителя "Евровидения-2024" - перво место занимает Хорватия, Украина - четвертое

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представитель Финляндии Windows95man показал эпатажный номер в первом полуфинале "Евровидения-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil получила травму во время выступления на Евровидении-2024 – певица вышла на связь в соцсетях и рассказала о своем самочувствии