RU  UA

Дізнатися

Соломія Вітвіцька зворушливо привітала коханого з новим званням у ЗСУ і показала його фото

Пара почала зустрічатися під час повномасштабної війни

Після розлучення з чоловіком Соломія Вітвіцька будує стосунки з військовослужбовцем ЗСУ Олексієм Ситайлом. Днями чоловік отримав нове військове звання – старший лейтенант. Телеведуча привітала коханого з підвищенням на службі та показала його нове фото.

На особистій сторінці у Facebook ведуча новин опублікувала скріншот відеозв'язку з обранцем та фотографію із зірочками на погоні. "Вітаю Олексій Ситайло з іще однією зіркою. Старший лейтенант - пишаюсь!", - написала знаменитість.

Читайте також: Телеведуча Людмила Барбір показала чоловіка-військового, який пішов на війну добровольцем.

Фото: facebook.com/solomiya.vitvitska

Коханий Вітвіцької до початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну був головою Середино-Будського суду Сумської області. Хоча Ситайло мав бронь від мобілізації, він пішов добровольцем на військову службу і нині захищає країну на фронті.

Вітвіцька і Ситайло були знайомі ще до повномасштабної війни, проте романтичні стосунки розпочалися після 24 лютого 2022 року. Телеведуча, яка з початком російського вторгнення зайнялася волонтерством, допомагала підрозділу Олексія. Саме ЗСУ, за словами Соломії, і звело її з коханим.

"Моє серце не вільне, обранця звуть Олексій, він служить у ЗСУ. Саме це нас і звело, бо до повномасштабної війни ми бачилися, можливо, двічі на дні народження спільних друзів, але не спілкувалися. Коли його підрозділу потрібні були генератори, ще якісь речі, він до мене звернувся, як до волонтера. Я багатьом військовим допомагаю та допомагала, постійно перебуваю на зв'язку, бо весь час виникають нові запити. Коли Олексій поїхав на Бахмутський напрямок, то я його підрозділу та іншим привозила допомогу", – розповідала ведуча в шоу "Пісня мого життя".

Фото: instagram.com/solomiyavitvitska

Вітвіцька розповідала, що дуже складно будувати стосунки на відстані, особливо коли вони на початковій стадії. З коханим-військовим ведуча спілкується по відеозв'язку.

"У нас немає можливості зараз бачитися. Це – коли такі початкові, дуже романтичні стосунки – дуже складно. Я дуже чекаю на нього з перемогою. Я дуже чекаю вдома, але зараз немає можливості бачитися. Є дзвінки, є "плюс-плюс", є відео, дай бог здоров'я тій людині, яка вигадала відеозв'язок", - говорила вона "ЖВЛ".

Читайте також: Чоловік Марічки Падалко у ЗСУ розповів, що підтримує його щасливий шлюб під час війни.

Фото: Facebook / Олексій Сітайло

Олексій Ситайло також був одружений та виховує двох дітей. У Соломії Вітвіцької та режисера Влада Кочаткова, з яким вона прожила у шлюбі 8 років, дітей не було. Про розлучення з чоловіком телеведуча повідомила у лютому 2021 року.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Певица Лавика создала свою группу, занимается психотерапией и волонтерской деятельностью – что известно о жизни артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 апреля свой 4-й день рождения отмечает младшая дочь Натальи Могилевской, которую певица со старшей сестрой удочерила во время войны

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букингемский дворец сообщил, что британский король Чарльз III, который лечится от рака, возвращается к своим королевским обязанностям