RU  UA

Дізнатися

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Також зірка соцмереж зробила заяву про українську музику

Анна Алхім, відома скандальними заявами та неоднозначними вчинками, висловилася про перехід на українську та ставлення до кремлівського диктатора Володимира Путіна. Про це зірка соцмереж заговорила у свіжому інтерв’ю, яке дала Славі Дьоміну.

Так, під час розмови з ведучим блогерка пояснила, що кожна людина вільна сама обирати, якою мовою хоче говорити. Однак при цьому вона не заперечує, що всі мешканці країни мають знати державну.

Читайте також: Єфросініна не переживе: блогерка Алхім показала каблучки, що коштують як квартира.

Анна АлхімФото: YouTube

"Це обов'язково - знати українську мову кожній людині, яка живе в Україні. Однак, кожна людина має право розмовляти тією мовою, якою вона хоче. Якщо я хочу говорити російською, то ніхто це не може мені заборонити", - сказала Ахлім.

"Люди кажуть: "Вона говорить ось так". Чому ви перекладаєте на мене свою відповідальність? Я – інфлюенсер, який показує себе таким, яким він є. Якщо я зараз перейду на українську, тому що так вимагає народ, це вже буду не я, це вже буде нецікаво. Я б, можливо, перейшла на українську і частіше вела Instagram українською, якби не було такої уваги до мене, - продовжила говорити вона. - До цього якась така особлива увага, хоча є на що звертати увагу в нашій країні. А через те, що ось так різко на мене… Можливо, через це моя принципова позиція залишається такою. Можливо, все давно б змінилося. Чесно скажу, бажання перейти зараз на українську у мене немає. Поговорити я можу. Мені дуже подобається українська - вона красива, ніжна, вона як французька, любовна мова".

Анна додала, що якщо суспільство відчепиться від неї з мовним питанням, не виключено, що в майбутньому вона прийме рішення повністю перейти на українську.

Читайте на тему: Максимальний маразм: блогерка Алхім відповіла на закиди щодо коригування удару по Дніпру.

блогерка дала інтерв'ю Славі ДьомінуФото: YouTube

Висловилася блогерка і про українську музику: "Чесно, половина українських пісень – повний шлак, я не можу це слухати. Є українські пісні, які мені дійсно подобаються. Ну, а інша половина – цілковите "лайно".

Що стосується Володимира Путіна, якого зірка соцмереж у 2020 році називала "впливовим чоловіком та красунчиком", то вона підкреслила, що він досі "нагинає увесь світ". Водночас жінка не розуміє, звідки президент РФ має такий вплив на людей. Окрім того, Алхім підкреслила, що не вважає, що їй слід було перепрошувати за свої раніше сказані заяви про кремлівського диктатора.

"Я не перепрошувала, тому що не вважаю за потрібне за це просити вибачення. У мене є чітка позиція щодо Путіна, зрозуміло, що він г*ндон. Ну так, я захоплювалася. А потім мене змусили за це виправдовуватися. Я так була вихована! Я сказала, що я не знаю нікого впливовішого і сильнішого, ніж він. Я дійсно так думала, - зазначила вона. - Третій рік війни йде і люди досі підлаштовуються! До нас прилетіла ракета, ми дали відповідь, і потім за цю відповідь ми розгрібаємо ще два тижні. Звідки такий вплив і звідки така влада, що він нагинає весь світ? Ну як? Чому це не може зупинити весь світ?".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекеры обновили свои ставки на победителя "Евровидения-2024" - перво место занимает Хорватия, Украина - четвертое

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представитель Финляндии Windows95man показал эпатажный номер в первом полуфинале "Евровидения-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil получила травму во время выступления на Евровидении-2024 – певица вышла на связь в соцсетях и рассказала о своем самочувствии