Лайм

"Є кому дякувати особисто": Карпа і Денисенко зворушливо привітали своїх чоловіків з Днем захисників

Чоловіки знаменитих Наталок - військовослужбовці ЗСУ

У День захисників і захисниць українці висловлюють повагу та вдячність воїнам, які боронять Україну й схиляють голови перед полеглими героями. Не залишилися осторонь і знаменитості, деякі з яких чекають з війни своїх найближчих людей.

Акторка Наталка Денисенко і співачка Наталка Карпа, чиї чоловіки воюють на фронті, присвятили своїм коханим теплі дописи в Instagram.

Читайте також: "Скільки таких фото у мене…" Віктор Розовий показав загиблих побратимів.

Наталка Денисенко

"Сьогодні день захисників України, і мені є кому дякувати особисто!, - написала акторка під спільним фото з чоловіком. - Андрій Федінчик, дуже важко було приймати твій вибір, але ти - моя гордість, моя безпека!!! Знаючи скільки і як багато ти робиш, мене переповнюють і почуття вдячності і почуття від яких іноді боляче… Але я не перестану захоплюватися тобою!!! Дякую за захист, коханий".

Окреме дякую Наталка сказала всім захисникам і захисницям України. Також Денисенко закликала українців не скупитися на слова вдячності для наших військових, які важливо говорити в усі календарні дні.

Наталка Карпа

"У такий особливий день, у таке справжнє свято, День захисника і захисниць, я хочу привітати свого чоловіка. Титановий Джексон, я хочу привітати усіх твоїх побратимів, усіх, хто зараз на лінії фронту, усіх, хто зараз робить все, аби наша перемога була з нами. Щоб ми втримали наш суверенітет і захистили нашу Україну. Сил, натхнення і Господньої ласки, Господнього благословення. Нехай завжди поруч іде з вами ваш ангел-охоронец, оберігає. Навалюйте там москалів добре, так, по повній, і повертайтеся додому з перемогою", - побажала співачка у відеозверненні.

Фото: instagram.com/natalkakarpa

Сергій Жадан з нагоди Дня захисників блиснув у військовій парадній формі.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також