img

Новини

17:48 США могли перемістити ядерну зброю до Британії для "сигналу Путіну" — Bloomberg
17:27 За 1,4 тис. доларів допомагав ухилянтам: ДБР затримало у Харкові посадовця ДСНС
17:05 Український стендапер встановив новий рекорд зі зборів: хто обійшов Ірину Федишин
17:04 Понад половину вибухівки для Росії постачає КНДР — дослідження
img Суспільство
16:50 "Вдячні за нескінченне світло": Притула зворушливо привітав доньку з днем народження
16:40 Майже 35 млрд грн чистого доходу: державний ПриватБанк відзвітував про результати роботи
16:28 Річниця теракту в Оленівці: в МКЧХ відповіли, чи покарають РФ
16:16 "Відсутня евакуація поранених бійців ЗСУ з Донеччини": в РНБО виявили чергове фейкове відео
15:50 Ультиматум Путіну: Трамп оголосив про скорочення 50-денного терміну
img Політика
15:30 В Мексиці знайшли загублене місто майя - легендарну "Країну білих ягуарів"
15:28 Уряд закликають невідкладно призначити в.о. міністра культури: деталі
14:57 В Україні запускають відкритий банкінг
14:53 Росіяни почали застосовувати танки під час мотоштурмів на Донеччині – військовий
img Суспільство
14:49 У Чечні затримали підлітка за порваний портрет Ахмата Кадирова
14:46 "Фото не для слабких": син Костянтина Грубича вийшов на зв'язок після втрати руки на фронті
До всіх новин
Готовим овсяное печенье дома: рецепт участника "МастерШеф-8"
Можно добавить лимонную или апельсиновую цедру, кусочки шоколада и многое другое

Готовим овсяное печенье дома: рецепт участника "МастерШеф-8"

Вівторок, 20 листопада 2018, 15:55

Участник шоу "МастерШеф-8" на канале СТБ Максим Пустовит поделился своим авторским рецептом любимого овсяного печенья.

Ингредиенты на 10-12 штук:

145 гр. овсяных хлопьев

125 гр. сливочного масла

35-50 гр. мелкого белого сахара

130-145 гр. мелкого коричневого сахара

1 яйцо

Ванильная паста или экстракт

100 гр. муки

2 гр. корицы (1/2 ч. л.)

2,5 гр. соды (1/2 ч. л.)

1-2 гр.соли (щепотка)

65 гр.изюма (можно заменить сушеными ягодами или сухофруктами)

40-50 гр. тыквенных семечек (можно заменить любыми орехами). Можно добавить лимонную или апельсиновую цедру, кусочки шоколада и многое другое.

Способ приготовления:

Сливочное масло комнатной температуры перетереть с сахаром до кремовой массы миксером. Тем временем смешиваем сухие ингредиенты: просеиваем муку, добавляем соль, корицу, соду.

В массу с маслом и сахаром добавляем яйцо и перемешиваем до пышности, добавляем ванильный экстракт. Вводим сухие ингредиенты, хорошо вмешиваем и потом добавляем овсяные хлопья, изюм, орешки, цедру. Потом ложкой формируем печенье на пергаменте круглой формы и немного их прижимаем, выпекать 15 минут при 190 градусах.

Такое печенье можно дать ребенку в школу

Напомним, тренер Марина Боржемская-Узелкова поделилась секретами по уходу за собой, которые необходимо делать при любых обстоятельствах. Ухаживать нужно не только за кожей лица, но и тела, в целом.

Ранее диетолог проекта "Зваженi та щасливi" Светлана Фус рассказала, как правильно питаться осенью. Важно, чтобы пища согревала, и не влияла на наш вес.

Самые сочные новости теперь в Telegram! Подписывайтесь на канал The Лайм, чтобы ничего не пропустить.

img img
•••
Готовим овсяное печенье дома: рецепт участника "МастерШеф-8"
img

Новини

17:48 США могли перемістити ядерну зброю до Британії для "сигналу Путіну" — Bloomberg
17:27 За 1,4 тис. доларів допомагав ухилянтам: ДБР затримало у Харкові посадовця ДСНС
17:05 Український стендапер встановив новий рекорд зі зборів: хто обійшов Ірину Федишин
17:04 Понад половину вибухівки для Росії постачає КНДР — дослідження
img Суспільство
16:50 "Вдячні за нескінченне світло": Притула зворушливо привітав доньку з днем народження
16:40 Майже 35 млрд грн чистого доходу: державний ПриватБанк відзвітував про результати роботи
16:28 Річниця теракту в Оленівці: в МКЧХ відповіли, чи покарають РФ
16:16 "Відсутня евакуація поранених бійців ЗСУ з Донеччини": в РНБО виявили чергове фейкове відео
15:50 Ультиматум Путіну: Трамп оголосив про скорочення 50-денного терміну
img Політика
15:30 В Мексиці знайшли загублене місто майя - легендарну "Країну білих ягуарів"
15:28 Уряд закликають невідкладно призначити в.о. міністра культури: деталі
14:57 В Україні запускають відкритий банкінг
14:53 Росіяни почали застосовувати танки під час мотоштурмів на Донеччині – військовий
img Суспільство
14:49 У Чечні затримали підлітка за порваний портрет Ахмата Кадирова
14:46 "Фото не для слабких": син Костянтина Грубича вийшов на зв'язок після втрати руки на фронті
До всіх новин
Готовим овсяное печенье дома: рецепт участника "МастерШеф-8"
Можно добавить лимонную или апельсиновую цедру, кусочки шоколада и многое другое

Готовим овсяное печенье дома: рецепт участника "МастерШеф-8"

Вівторок, 20 листопада 2018, 15:55

Участник шоу "МастерШеф-8" на канале СТБ Максим Пустовит поделился своим авторским рецептом любимого овсяного печенья.

Ингредиенты на 10-12 штук:

145 гр. овсяных хлопьев

125 гр. сливочного масла

35-50 гр. мелкого белого сахара

130-145 гр. мелкого коричневого сахара

1 яйцо

Ванильная паста или экстракт

100 гр. муки

2 гр. корицы (1/2 ч. л.)

2,5 гр. соды (1/2 ч. л.)

1-2 гр.соли (щепотка)

65 гр.изюма (можно заменить сушеными ягодами или сухофруктами)

40-50 гр. тыквенных семечек (можно заменить любыми орехами). Можно добавить лимонную или апельсиновую цедру, кусочки шоколада и многое другое.

Способ приготовления:

Сливочное масло комнатной температуры перетереть с сахаром до кремовой массы миксером. Тем временем смешиваем сухие ингредиенты: просеиваем муку, добавляем соль, корицу, соду.

В массу с маслом и сахаром добавляем яйцо и перемешиваем до пышности, добавляем ванильный экстракт. Вводим сухие ингредиенты, хорошо вмешиваем и потом добавляем овсяные хлопья, изюм, орешки, цедру. Потом ложкой формируем печенье на пергаменте круглой формы и немного их прижимаем, выпекать 15 минут при 190 градусах.

Такое печенье можно дать ребенку в школу

Напомним, тренер Марина Боржемская-Узелкова поделилась секретами по уходу за собой, которые необходимо делать при любых обстоятельствах. Ухаживать нужно не только за кожей лица, но и тела, в целом.

Ранее диетолог проекта "Зваженi та щасливi" Светлана Фус рассказала, как правильно питаться осенью. Важно, чтобы пища согревала, и не влияла на наш вес.

Самые сочные новости теперь в Telegram! Подписывайтесь на канал The Лайм, чтобы ничего не пропустить.

img img
•••