Лайм

Легкий суп з фрикадельками та зеленню: простий покроковий рецепт на перше

Готується такий суп всього 30 хвилин

Найчастіше найсмачніший той суп, який готується швидко і складається з простих, але натуральних і якісних продуктів. Подібних рецептів сьогодні існує безліч, але є й такі, які не втрачають популярності. Якщо ви шукайте легку, ароматну і поживну страву на перше, ви зайшли за адресою. Розглядаємо сьогодні рецепт приготування супу з фрикадельками та зеленню.

Улюблений багатьма суп відрізняється простотою приготування, але при цьому, що важливо, - поживністю. В середньому його рецепт потребуватиме близько 30 хвилин часу. Давайте подивимося, з чого будемо готувати цю страву.

Для приготування супу нам потрібні овочі, рис або тонка вермішель, трохи улюбленої зелені та м'ясний фарш. Свинина, яловичина яи баранина - обирати вам. Так виглядає повний список інгредієнтів:

  • Фарш м'ясний (400 г)
  • Картопля (300 г)
  • Морква (140 г)
  • Цибуля ріпчаста (250 г)
  • Вермішель / рис (2 ст. ложки)
  • Петрушка / кріп (5 г)
  • Лавровий лист (2 шт)
  • Масло рослинне (1 ст. ложка)
  • Перець чорний (за смаком)
  • Сіль (за смаком)
  • Вода (2 л)

Отже, почнемо. Суп з фрикадельками готується за кілька простих етапів. А почати варто з м'ясного фаршу.

Етап 1: Дрібно нарізаємо половину цибулі та додаємо його до фаршу. Далі сіль, перець і все це добре перемішуємо. Другу половину цибулі також дрібно нарізаємо та обсмажуємо прямо в каструлі на рослинному маслі близько 2 хвилин.

Етап 2: Тремо моркву та додаємо її до цибулі. Смажимо все це ще близько 3 хвилин на невеликому вогні.

Етап 3: Вливаємо в каструлю воду і доводимо до кипіння. У киплячий суп додаємо промитий рис (якщо вермішель, то трохи пізніше), нарізану кубиками картоплю. Варимо на слабкому вогні при закритій кришці близько 10 хвилин.

Етап 4: За цей час формуємо з м'яса круглі фрикадельки. Додаємо в суп, а разом з ними - лавровий лист, сіль, перець. Варимо ще 15 хвилин, і також на слабкому вогні. Якщо ви вирішили замінити рис тонкою вермішеллю, додати її варто за 3 хвилини до кінця процесу приготування.

Етап 5: На останній хвилині приготування додаємо в суп дрібно нарізаний кріп та петрушку.

От і все. На цьому ваш суп з фрикадельками та зеленню готовий. Насолоджуйтесь смачним та гарячим обідом.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні