Лайм

У продаж надійдуть "кросівки Ісуса" зі святою водою в підошві: їх ціна вразить вас більше за дизайн

Перші моделі "святого взуття" розкупили за кілька хвилин

Американська компанія MSCHF презентувала кросівки Jesus Shoes ("Взуття Ісуса"), особливістю яких стала свята вода з річки Йордан, залита в підошву моделі.

Як пише New York Post, основою для Jesus Shoes слугували кросівки Nike Air Max 97. До них додали воду і розп'яття в області шнурків. Попередньо бренд вислав шість пар популярним YouTube-блогерам та реперу A$AP Rocky. Вже 8 жовтня 24 пари кросівок з'явилися у продажу за ціною $3000 (73,5 тис. грн) за пару. Їх розкупили за кілька хвилин.

Як стверджує директор комерційного відділу MSCHF Деніел Грінберг, воду для виготовлення кросівок попередньо освятили в Ізраїлі. Випуском провокаційною новинки в компанії вирішили висміяти культуру колаборацій: "Нам було цікаво, як буде виглядати колаборація з Ісусом Христом? Так як я сам єврей, то знав лише те, що він ходив по воді".

Сьогодні в MSCHF планують виставляти модель на продаж кожен другий та четвертий вівторок місяця об 11 ранку. У свою чергу, в компанії Nike поспішили зазначити, що не мають до проекту ніякого відношення - їх моделі кросівок були закуплені за ринковою ціною.

  • Картину стріт-арт художника Бенксі, особа якого до сих фактично не встановлена, продали на лондонському аукціоні Sotheby's за рекордні 9,9 млн фунтів стерлінгів ($ 12,2 млн). Нею автор висміяв британський парламент.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Хочуть бути головними: які знаки Зодіаку прагнуть домінувати над іншими

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які намагаються у всьому домінувати над іншими людьми – серед них Леви та Овни

Що робити з блідою розсадою перцю та баклажанів: допоможе просте підживлення

Бліда розсада перцю та баклажанів - у чому причина, чим підгодувати, щоб вона стала зеленою та міцною - поради городникам

Онігірі – рисові трикутнички з начинкою: блогерка показала, як приготувати кулінарну новинку

Як у домашніх умовах зробити рисові трикутники з консервованим лососем під назвою онігірі, щоб урізноманітнити меню своєї сім'ї