Лайм

Салат Грибна поляна на Новий рік: рецепт і поради приготування

Оригінальна закуска для вашого святкового столу

Думаєте, що приготувати на Новий рік, крім звичних і вже трохи набридших страв? У цьому матеріалі ми розповімо, як зробити оригінальний і красивий салат з простих інгредієнтів, який точно приємно здивує ваших гостей.

Отже, для приготування салату під назвою "Грибна поляна" вам знадобляться наступні інгредієнти: мариновані гриби (500 г), відварене куряче м'ясо (300 г), твердий сир (100 г), яйця (4 шт.), картопля (2 шт. ), солоні огірки (2 шт.), майонез (150 г), морква (1 шт.), кріп (невеликий пучок).

Крок 1: Картоплю і моркву потрібно відварити до готовності, яйця треба зварити круто. Куряче м'ясо слід зварити окремо в підсоленій воді.

Крок 2: Візьміть миску для салату і застеліть дно харчовою плівкою, так вам буде зручніше перевертати салат.

Крок 3: Першим шаром покладіть гриби капелюшками вниз.

Крок 4: Потім дрібно наріжте кріп і посипте його поверх грибів.

Крок 5: Тепер потрібно нарізати куряче м'ясо і зробити з його новий шар салату. Курку слід змастити шаром майонезу.

Крок 6: Моркву натріть на тертці і покладіть на курку. Додайте ще трохи майонезу.

Крок 7: Наступним шаром піде натертий на тертці сир.

Крок 8: Яйця наріжте на дрібні кубики і покладіть поверх сиру, полийте майонезом. І останнім шаром викладіть натерту на тертці варену картоплю.

Крок 9: Тепер салат потрібно накрити плоскою тарілкою, акуратно перевернути, зняти харчову плівку і подавати до столу.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні