Лайм

Британець виконав пісню "Соловей" під гітару і побажав Україні успіхів на Євробаченні (відео)

Схоже, приблизно так англійці чують спів українців англійською

Британський музикант, автор пісень та YouTube-блогер Денні МакЕвой заспівав під гітару пісню "Соловей", з якою київський гурт Go-A вже в травні представить Україну на Євробаченні-2020 в Нідерландах.

На своєму каналі музикант викладає кавери на пісні різних виконавців, в тому числі і на конкурсні треки прийдешнього Євробачення. У їх переліку з'явилася і україномовна пісня переможців Нацвідбору-2020.

Незважаючи на труднощі вимови, МакЕвой розучив повний текст пісні "Соловей". Місцями його українська нагадала глядачам скандинавські мови, але враження музикант подарував їм виключно позитивні.

"Мені подобаються українці. Побажаємо Україні успіхів! Рок'н'рол!" - додав наприкінці ролика музикант. В YouTube він зібрав понад дві тисячі переглядів, а також десятки коментарів, в яких українці подякували блогеру за відмінний кавер.

  • Нагадаємо, пісенний конкурс Євробачення-2020 пройде цього року у місті Роттердамі з 12 по 16 травня за участю 41 країни.
  • Раніше Go-A відповіли на "тривожну" теорію Тараса Тополі навколо пісні "Соловей". Схоже, співак просто не зрозумів її сенсу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Душа компанії: які знаки Зодіаку найбільш веселі та енергійні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є життєрадісними та активними - у списку опинилися Близнюки, Леви, Стрільці, Водолії

Як підготувати розсаду до пересадки у відкритий ґрунт: правила, яких варто дотримуватися

Як правильно підготувати місце на грядках перед висадкою розсади, а також коли пересаджувати теплолюбні та морозостійкі рослини  

Як правильно готувати класичну окрошку на сметані: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати смачну окрошку на сметані та воді, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати близьких