Лайм

Всі говорять про кето-дієту Тіни Кароль: що це і кому вона протипоказана

Як співачка підтримує себе у формі, і чи можна вам наслідувати її приклад

Нещодавно стало відомо, що знаменита українська співачка Тіна Кароль сидить на незвичайній дієті, яка допомагає їй підтримувати фігуру в ідеальній формі вже довгий час. Про спосіб схуднення артистки розповіло видання Cosmo. Крім активних занять спортом і багатогодинних репетицій, Кароль також дотримується особливого режиму харчування, який ми розглянемо в цьому матеріалі.

Фото: instagram.com

Що таке кето-дієта

"Клин клином - необхідно їсти жири. Як би це зараз складно і дивно не звучало. Коли ви їсте жири, ви вбиваєте свої жири цим. Я їм масло, сир, сосиски, сало, але я не їм вуглеводів. Овочів я вживаю дуже мало", - розповіла Тіна Кароль в інтерв'ю.

Ключова хитрість цього методу в тому, щоб зменшити кількість вуглеводів в раціоні і збільшити кількість корисних жирів. Які жири корисні, а які шкідливі? Все просто - натуральне несе користь (оливкова олія, авокадо, жирна риба, м'ясо), штучне (наприклад, смажене), - шкоду.

У яких продуктах багато вуглеводів? У всьому, що містить борошно і крохмаль, в овочах і фруктах, горіхах, також в солодощах. Які продукти багаті жирами? Риба, авокадо, рослинні масла, молочні продукти, м'ясні вироби.

Фото: instagram.com

Чи можна мені сідати на кето-дієту

Якщо у вас є хронічні хвороби печінки, нирок, серця і судин, також якщо ви вагітні або годуєте грудьми, страждаєте на захворювання нервової системи, кето-дієта вам, на жаль, протипоказана.

Також потрібно з обережністю підходити до такого режиму харчування, якщо ви страждаєте діабетом. Однак, в деяких випадках діабетикам навпаки рекомендують саме цей метод. Детальніше ми розповіли в матеріалі про дівчину, яка скинула 37 кілограм і перемогла діабет саме завдяки кето-дієті.

Фото: instagram.com

Що ще потрібно робити, щоб ефективно худнути

Кожен день потрібно обов'язково випивати мінімум 4 склянки чистої води без газу. Це допоможе поліпшити обмін речовин, підтримати організм в тонусі. Також тілу необхідна вода, щоб легше переносити фізичні навантаження, підтримувати шкіру і волосся в хорошому стані, і так далі.

Не потрібно забувати і про активний спосіб життя. Якщо ви не можете ходити в спортзал або займатися іншими видами спорту, намагайтеся частіше ходити пішки, побільше рухатися вдома і не сидіти весь день на одному місці. Дуже важливий для схуднення і здоровий сон, тому не нехтуйте ім.

  • Читайте також, що таке жироспалювальне тренування. Думаєте, що схуднути за тиждень неможливо? А ми повинні з вами не погодитися. Для швидкого скидання зайвої ваги семи днів може бути цілком достатньо.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

У них чудове почуття стилю: які знаки Зодіаку вміють красиво одягатися

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які красиво одягаються і завжди мають стильний вигляд - Терези, Леви, Близнюки, Тельці

Як приготувати "ліниву" паску на Великдень-2024: швидкий рецепт, який вийде у всіх

Як у домашніх умовах приготувати швидку паску з бездріжджового тіста, щоб урізноманітнити святкове меню своєї родини на Великдень 

Натуральне добриво з дріжджів: як їх розводити і використовувати на городі

Розчином дріжджів у квітні і травні можна підгодувати цибулю, часник, редис та інші рослини - як його приготувати, в чому користь