Лайм

Ведучий прогнозу погоди на BBC записав вдома найефектніший випуск - барабанів в ефірі точно не чекали

Тільки в Твіттер перформанс ведучого подивилися понад 4 млн осіб

Ведучий каналу BBC Оуайн Уін Еванс, як і багато хто з його колег, у дні карантину працює з дому. Це нітрохи не заважає йому випускати щоденний прогноз погоди. Швидше навпаки, дозволяє зробити їх куди яскравішими за звичні.

Так, один з останніх випусків Еванса запам'ятають надовго. Адже ніхто не чекав, що в кінці ефіру ведучий сяде за барабанну установку. Зі словами "Бережіть себе, і до нових зустрічей" хлопець кинувся до ударних і ефектною партією доповнив музичну тему BBC News.

"Коли вони сказали спробувати працювати з дому, я гадки не мав, що від мене чекають і музичного супроводу", - пожартував у Твіттер телеведучий.

Тепер Оуайн - зірка соцмереж. Тільки в Твіттер його ролик подивилися понад чотири мільйони користувачів.

Що ж стосується музичної теми BBC News, саундтрек неодноразово ставав предметом різних жартів у мережі. Як зазначив одного разу британський комік Білл Бейлі, мелодія нагадує йому "апокаліптичні рейв". А от місцеві журналісти вважають, що музика допомагає сконцентруватися і налаштуватися на сприйняття важливих новин.

  • Через карантин пенсіонеру заборонили відвідувати дружину в будинку для літніх людей. Через два тижні чоловік з'явився до неї на підйомному крані. І це найбільш зворушлива історія у дні пандемії.
  • Бенксі теж занудьгував на карантині, і дружина художника від цього не в захваті. Адже тепер у їх ванній оселилися пустотливі щури.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Приготуйте ці швидкі закуски на Великдень-2024: рецепти смачних страв

Як у домашніх умовах приготувати прості закуски на святковий стіл, якщо до вас раптом прийшли несподівані гості на Великдень 2024

Що не можна одягати на Великдень: Андре Тан дав 5 модних порад

Український дизайнер Андре Тан розповів, що не можна одягати на Великдень-2024 – цей одяг краще залишити для інших випадків

Так ви ще не готували: рецепт сирної паски зі смаком "Снікерс"

Приготуйте на Великдень 2024 сирну паску з карамеллю, шоколадом та арахісом, яка за смаком схожа на батончик "Снікерс"