Лайм

Готуємо вдома ледачу яблучну шарлотку: простий рецепт десерту на всі випадки життя

Як швидко і легко зробити оригінальний десерт

Не всі люблять довго займатись готовкою. Але поласувати чимось смачненьким - зовсім інша справа. Щоб ви могли приготувати оригінальний і смачний десерт, витративши мінімум часу і сил, ми вирішили поділитися з вами цікавим рецептом ледачої шарлотки.

Отже, вам знадобляться такі продукти: цукор (0,5 склянки), борошно (1 склянка), яйця (3 шт.), яблука (5-7 шт.), гашена оцтом сода (0.5 ч. л.), ванільний цукор (за смаком), рослинна олія (8 ст. л.), вершкове масло (для змазування форми).

Крок 1: Для початку потрібно збити яйця з цукром за допомогою віночка або міксера до отримання густої піни.

Крок 2: Потім слід додати гашену соду, рослинну олію, ванільний цукор і акуратно всипати борошно. Ретельно перемішати або збити міксером.

Крок 3: Помити, почистити і нарізати на дрібні шматочки яблука, потім відправити їх в тісто і перемішати.

Крок 4: Змастити форму для випічки вершковим маслом, викласти тісто і рівномірно його розподілити.

Крок 5: Випікати шарлотку 35 хвилин при температурі 200 градусів.

Подавати шарлотку можна як просто так, так і з морозивом, шоколадним соусом або тертим шоколадом.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Знайдіть унікальну сніжинку - на цю зимову головоломку вам дається 11 секунд

Знайдіть на новій головоломці унікальну сніжинку за 11 секунд

Знаменита Смідинська капуста по-новому - сучасна версія делікатесу з Волині

Блогерка показала, як приготувати знамениту смідинську капусту вдома - сучасний рецепт в духовці

Ніяких плям і розводів: три найкращі способи миття дзеркал

Експерти розповіли, як вимити дзеркала і надати їм ідеальний блиск без розводів і смуг