Лайм

Люди побачили, як готується японський омлет, і одразу оголосили вердикт - "мерзота"

Під роликом кулінара-віртуоза зібралося понад 11 млн переглядів

Користувачі Reddit бурхливо обговорюють популярне відео з кількома мільйонами переглядів. На ньому японський кухар готує омлет з рисом, що правда, зовсім не так, як це робиться зазвичай. І все б нічого, але в один з моментів віртуоз кулінарії простим помахом ножа перетворює шедевр на щось, що здалося глядачам "кошмарним" і "огидним".

Блюдо в кадрі - це омурайс (ому-райс). Інакше кажучи, смажений рис, покритий омлетом. Ця страва подають в азіатських ресторанах швидкого харчування, але для глядачів на заході омурайс поки залишається дивиною (відео дивіться нижче).

На відео кухар-віртуоз смажить бурий рис, після чого приступає до яєць. А точніше до їх незвичного смаження і одночасного закручювання у рулет. Далі кулінар викладає ще м'який рулет на гірку з рисом і помахом ножа завершує блюдо. І цей етап як раз і викликав дискусії в мережі.

Всього за кілька годин під роликом зібралися тисячі коментарів, і думки про страву розділилися. Примітно, що глядачі, які звикли до більш традиційного омлету, назвали омурайс "мерзенним" і "анітрохи не апетитним". У свою чергу, досвідчені туристи радять не поспішати з висновками і при можливості обов'язково спробувати місцеву оригінальну страву.

  • Раніше кулінар і ресторатор Ектор Хіменес-Браво показав фото 30-річної давності. Так суддя програми "МастерШеф" виглядав в роки юності.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги: відео

Читайте також

Коли попіл може нашкодити: що треба знайти про найпопулярніше добриво у городників

Розповідаємо, як правильно використовувати добриво з попелу і яким рослинам воно корисне, а яким шкідливе

День весняного рівнодення-2025: коли відзначають і що означає ця особлива дата

20 березня 2025 року припадає день весняного рівнодення, яке означає початок астрономічної весни

Секрет - у спеціях: як приготувати найкраще курча табака

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як приготувати курча табака і які спеції треба додати