Лайм

Люди побачили, як готується японський омлет, і одразу оголосили вердикт - "мерзота"

Під роликом кулінара-віртуоза зібралося понад 11 млн переглядів

Користувачі Reddit бурхливо обговорюють популярне відео з кількома мільйонами переглядів. На ньому японський кухар готує омлет з рисом, що правда, зовсім не так, як це робиться зазвичай. І все б нічого, але в один з моментів віртуоз кулінарії простим помахом ножа перетворює шедевр на щось, що здалося глядачам "кошмарним" і "огидним".

Блюдо в кадрі - це омурайс (ому-райс). Інакше кажучи, смажений рис, покритий омлетом. Ця страва подають в азіатських ресторанах швидкого харчування, але для глядачів на заході омурайс поки залишається дивиною (відео дивіться нижче).

На відео кухар-віртуоз смажить бурий рис, після чого приступає до яєць. А точніше до їх незвичного смаження і одночасного закручювання у рулет. Далі кулінар викладає ще м'який рулет на гірку з рисом і помахом ножа завершує блюдо. І цей етап як раз і викликав дискусії в мережі.

Всього за кілька годин під роликом зібралися тисячі коментарів, і думки про страву розділилися. Примітно, що глядачі, які звикли до більш традиційного омлету, назвали омурайс "мерзенним" і "анітрохи не апетитним". У свою чергу, досвідчені туристи радять не поспішати з висновками і при можливості обов'язково спробувати місцеву оригінальну страву.

  • Раніше кулінар і ресторатор Ектор Хіменес-Браво показав фото 30-річної давності. Так суддя програми "МастерШеф" виглядав в роки юності.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги: відео

Читайте також

Вирощування огірків: як правильно формувати рослину, щоб вона дала багато врожаю

Як потрібно правильно формувати огіркову ліану в теплиці, навіщо її підв'язувати, а також видаляти всі пасинки, вуса та нижнє листя  

Готуємо мариновані печериці, які будуть смачніші за магазинні: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати мариновані печериці зі спеціями, щоб урізноманітнити меню своєї родини смачною закускою

Тягнуться до мистецтва: астрологи назвали найбільш артистичні знаки Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку можуть надихати інших за допомогою музики, живопису, малювання, пісень, танців або фотографії