Лайм

Як худнути на карантині? 5 ненудних активностей по дому, які замінять вам вправи

Як скинути зайву вагу без нудних тренувань

Майже всім хочеться зберегти фігуру в хорошій формі. А от займатися спортом при цьому люблять далеко не всі. Особливо в домашніх умовах. Щоб вам не доводилося примушувати себе займатися нудними вправами, ми підготували список активностей, які допоможуть вам легко скинути зайві кілограми.

Ходіть по будинку на носочках. Ця елементарна вправа відмінно підтягує м'язи сідниць, ніг, преса. Також це вирівнює талію і допомагає впевненіше стояти на підборах. До того ж, така проста хитрість допоможе вам краще тримати поставу і навчитися більш елегантно ходити.

Фото: mintfootcare.com.au

Танці. Це найкращі ліки не тільки від зайвих кілограмів, але і від смутку. Просто включите голосніше улюблену музику і танцюйте в повну силу 30-40 хвилин. Рухи можуть бути абсолютно будь-якими. Головне, щоб ви не стояли на місці і активно рухали усіма частинами тіла.

Фото: blog-cdn.healthifyme.com

Чистка підлоги. Але не звичайна, а весела і корисна для фігури. Знайдіть в шафі пару старих теплих шкарпеток, потім пройдіться по кімнаті пилососом, щоб зібрати основний бруд. Ну а після цього трохи змочіть шкарпетки, надіньте їх і гарненько протріть всю поверхню підлоги. Ця вправа допоможе навести порядок і дуже непогано розігріти м'язи ніг, сідниць і спини. Тільки намагайтеся не сутулитися.

Фото: img.joomcdn.net

Парне тренування-змагання. Якщо ви живете зі своєю другою половинкою, можна влаштувати забавне тренування разом. Хтось один може віджиматися від підлоги або стояти в планці, а хтось другий сидіти зверху. Зрозуміло, що сидячому потрібно бути акуратним і намагатися не навантажувати партнера занадто сильно. Цю вправу можна виконувати заради якогось призу. Наприклад, хто більше разів повторить віджимання або довше простоїть в планці, той отримає щось смачне.

Фото: media.istockphoto.com

Скакалка - ще одне прекрасний засіб для схуднення. І її можна зробити з будь-якої довгої мотузки, яка підходить за товщиною. Просто стрибайте стільки, скільки вам комфортно. Для більш веселої атмосфери можна включити музику або мотивуюче відео.

Фото: hbfit.com

  • Раніше ми розповіли, як скинути вагу на прогулянках. Також наші експерти розписали детальний план корисної ходьби на 21 день.
  • Читайте також про 5 популярних, але зовсім не ефективних методів схуднення. Багато хто чув про таких нібито ефективні методи швидкого схуднення, як питна дієта, безвуглеводна дієта, кавово-шоколадна дієта і так далі. У цьому матеріалі ми розповімо вам, чому подібні методи не тільки не допомагають позбутися від зайвих сантиметрів, але і завдають шкоди організму.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Паски печуть у Чистий четвер: головні ритуали та народні прикмети

В який день прийнято пекти паски, яка атмосфера має бути в будинку, а також які прикмети пов'язані з приготуванням пасок на Великдень  

Меню на Великдень-2024: ідеї смачних страв на святковий стіл

Як у домашніх умовах приготувати свинину із сухофруктами, печінковий паштет, запечену скумбрію, профітролі з начинкою та салат на Великдень

Принесе фінансові можливості: яким знакам Зодіаку пощастить з грошима у травні

Овнів, Козерогів та Близнюків чекає фінансовий успіх у травні - астрологи поділилися прогнозом для цих знаків Зодіаку