Лайм

Готуємо вдома торт Бите скло з прошарком крекеру: покроковий рецепт і поради

Як приготувати простий і смачний десерт до чаю

У цьому матеріалі ми розповімо вам, як легко і швидко приготувати оригінальне частування до чаю. Цікаво, що для створення цього незвичайного торта вам знадобляться всього кілька продуктів.

Для приготування торта "Бите скло" потрібні такі інгредієнти: цукор (200 г), сметана (500 мл), печиво крекер (200 г), желатин (10 г), желе (270 г).

Крок 1: Желатин замочити в невеликій кількості холодної води на 40 хвилин.

Крок 2: Желе приготувати так, як написано в інструкції. Бажано взяти кілька пакетів різних кольорів, так торт вийде яскравіше.

Крок 3: Сметану з цукром збити міксером до густої піни.

Крок 4: Желатин розтоплюємо на водяній бані, потім чекаємо, коли він трохи охолоне.

Крок 5: Желатин вливаємо в сметану, продовжуючи збивати її міксером на невеликій швидкості.

Крок 6: Ламаємо крекер на шматочки, желе також подрібнюємо на невеликі "осколки".

Крок 7: Змішуємо шматочки желе і крекеру і заливаємо їх сметаною з желатином.

Крок 8: Всю отриману суміш перекладаємо в форму для майбутнього торта, змащену маслом. І залишаємо в холодильнику на ніч, щоб все гарненько застигло.

Крок 9: Готовий торт перекладаємо на тарілку, прикрашаємо цукровою пудрою, тертим шоколадом або сиропом (на ваш смак).

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні